Iată ce ne-au declarat vedetele despre moartea subită a Stelei Popescu

 Adina Vilcea
.

Vestea morții Stelei Popescu a luat prin surprindere pe toată lumea. Ioana Ginghină și Diana Dumitrescu au jucat alături de marea actriță, iar acum sunt în stare de șoc, la fel și cei care au cunoscut-o sau au admirat-o pe cea care a fost doamna Teatrului de Revistă.

 

Ioana Ginghină: Țin minte că am mers într-o dimineață să o iau cu mașina la o filmare în Buftea, era în jur de ora 04:00-05:00, și era foarte energică și plină de viață, deși cu o seară înainte avusese spectacol într-un alt oraș. La fel și pe platoul de filmare, era tot timpul veselă, nu-și uita niciodată replicile, iar atunci când noi, ăștia mai tineri, ne plângeam, dânsa ne ridica de fiecare dată moralul.
Diana Dumitrescu: Sunt în stare de șoc. Scriu acest mesaj cu lacrimi în ochi și nu îmi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru. Stela Popescu a fost mai mult decât un simplu actor pe scenă pentru mine, a fost un mentor, a fost un om care prin simpla formă de a fi mi-a dat lecții de viață, artistul de la care am furat meserie de-a lungul anilor și care a știut întotdeauna cum să te sfătuiască. Un om cald, blând, răbdător, talentat, frumos… S-a dus! Dumnezeu să vă odihnească, doamna Stela Popescu! Veți rămâne mereu în inima mea!
Monica Davidescu: Sunt în stare de șoc. Mă bucur că am avut ocazia să o îmbrățișez săptămâna aceasta când ne-am întâlnit la o gală de premiere. Pentru mine rămâne un model. Eu pot să joc comedie și vodevil datorită acestui model.
Doinița Oancea: Toți venim și plecăm de pe lumea asta, dar de fiecare dată când pleacă UN OM atât de bun, de drag, de cald …lasă o mare tristețe în urma lui! Drum lin draga, buna, frumoasa și talentata noastră Doamna Stela Popescu!! Ai plecat….și totusi vei rămâne mereu cu noi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton