Adelina Pestrițu: "Am avut plăcerea să o cunosc pe doamna Stela Popescu în urmă cu 6 ani în cadrul unei emisiuni TV"

 Adina Vilcea
.

Vestea că marea actriţă Stela Popescu a încetat din viaţă  i-a înlăcrimat pe toți cei care au cunoscut-o. Adelina Pestrițu ne-a mărturisit că nu-i vine să creadă că un om pe care l-a admirat încă de mică nu mai este.

„Am avut plăcerea să o cunosc pe doamna Stela Popescu în urmă cu 6 ani în cadrul unei emisiuni TV, unde am participat împreună. Îmi pare extrem de rău că a plecat dintre noi. Era un om valoros, cu care toți românii se mândreau. O actriță greu de egalat, cu care am crescut. Un talent desăvârșit. Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost cuplul copilăriei mele. Nu existau emisiuni de divertisment sau noapte de Revelion fără ei. Va rămâne în amintirea mea. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, ne-a declarat Adelina Pestrițu.

Actriţa Stela Popescu, care peste mai puțin de o lună urma să împlinească 82 de ani, a fost găsită fără suflare, astăzi, la domiciliul ei.  Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Actrița, diagnosticată de mai mulți ani cu diabet, a suferit un stop cardiorespirator.

Citește și:

Imagini de colecție cu Stela Popescu

Ultima apariție a Stelei Popescu înainte să moară! Andreea Marin a fost lângă ea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton