Iancu Sterp, prima ceartă cu iubita lui, Denisa Coțolan. De la ce a pornit totul: "Sunt sătul de..."

 Laciu Andreea
.

Iancu Sterp a avut prima ceartă cu iubita lui, Denisa Coțolan. Fratele mai mic al lui Culiță a dezvăluit de la ce a pornit toată cearta dintre el și iubita sa. Deși nimeni nu se aștepta să îl vadă prea curând într-o relație serioasă, Iancu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că formează un cuplu frumos cu o fostă colegă de școală. Ba mai mult decât atât, de dragul ei s-a mutat cu ea la Timișoara, acolo unde Denisa este studentă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iancu Sterp, prima ceartă cu iubita lui, Denisa Coțolan. Denisa Coțolan mai are un an de facultate, așa că s-a bucurat când iubitul ei a decis să se mute alături de ea, în apartamentul unui prieten. Însă, viața de familie nu a durat prea mult, căci Iancu petrece acum mai mult timp la București, unde este ocupat cu filmările. Fiul cel mic al mamei Geta va juca rolul unui polițist într-o nouă producție marca Bromania.

cine-este-iancu-sterp-1cine-este-iancu-sterp-1

Iancu Sterp, prima ceartă cu iubita lui, Denisa Coțolan

Conform spuselor fiului mamei Geta, lucrurile nu stau mereu roz în relația cu iubita lui. Într-una dintre zilele libere de la filmări, Iancu Sterp a decis să iasă în oraș. Însă, Denisa Coțolan l-a sunat în acea seară fix când el se afla în club, iar de aici a mai fost doar un pas până la o criză de gelozie.

„Sper că ți-o trecut supărarea pe mine. Era supărată că eu cu filmul asta, am avut zi liberă și am ieșit în oraș. M-am dus și în club și s-o supărat pe mine. M-a sunat. Eu sunt sătul de distracții și cluburi, însă acum așa s-a nimerit. E bună și o ceartă. Fac naveta București-Timișoara cu avionul, a dezvăluit Iancu Sterp, conform Kanal D.

Citește și: Cine este Iancu Sterp. Tot ce nu știi despre fratele lui Culiță Sterp

Citește și: Theo Rose, prima reacție după ce s-a aflat că este însărcinată: 'Ne vedem la…' / Ce a decis referitor la cariera ei

Citește și: Cine este iubita lui Iancu Sterp. Prima imagine cu cei doi îndrăgostiți: „Cea mai specială…”

Citește și: Tiffany Trump, fiica cea mică a lui Donald Trump, s-a căsătorit cu Michael Boulos: „O zi magică”

Ce spune Iancu Sterp despre nunta cu Denisa

La nunta surorii sale, Ileana, glumea și spunea că nu își dorește să devină vreodată mire. Timpul a trecut, iar fiul mamei Geta pare că s-a răzgândit. Chiar dacă este gata să o ia de soție pe Denisa, nu se grăbește totuși chiar atât de tare să ajungă în fața altarului alături de aleasa inimii lui.

Mă gândesc și la nuntă, dar deocamdată nu e nimic concret cu nunta. Poate la anul, poate peste doi ani. (…) Eu, dacă nu era să fiu cu Denisa, nu cred că aș fi fost vreodată fericit în dragoste. Nu am simțit pentru nicio fată ce am simțit pentru ea. Faptul că sunt împreună cu ea este cea mai mare fericire pentru mine',  a încheiat Iancu Sterp, conform sursei citate anterior.

Se iubește cu fosta lui colegă de școală

La fel ca în cazul lui Culiță, și Iancu se iubește cu o fostă colegă. El a dezvăluit recent că a simțit încă de la început că erau meniți să fie împreună.

„Eu dacă nu simt, nu pot să îmi fac o relație numai așa… și să fac pe cineva să sufere. Tot timpul m-am ferit de chestia asta, de aia nu prea am avut multe relații oficiale. (…) Aveam un regret dacă nu se întâmpla să fiu cu Denisa, că știam că trebuia să fim', a povestit Iancu Sterp, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton