Iancu Sterp i-a transmis un mesaj lui Culiță Sterp, după ce a provocat un accident în Cluj-Napoca: "Campionii nu mor niciodată"

 Dumitrache Laura
.

Iancu Sterp este prima persoană din familia lui Culiță Sterp care a avut o primă reacție după ce artistul a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca. Manelistul a fost reținut de autorități pentru 24 de ore, după ce a trecut pe roșu și a lovit în plin o mașină care circula regulamentar. Culiță Sterp este acuzat pentru trei infracțiuni, vătămare corporală din culpă, condus sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca în seara de miercuri spre joi, în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor. Artistul a condus neregulamentar și a traversat pe roșu. Cântărețul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore pentru multiple infracțiuni.

iancuiancu

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță, a posta un mesaj pentru artist, la scurt timp după ce a fost reținut de polițiști. Fiul mamei Geta a fost singurul care a postat un mesaj public cu subînțeles pe pagina lui de Instagram, după accidentul produs de fratele său.

Citește și: Daniela Iliescu, după ce iubitul ei, Culiță Sterp, a provocat accidentul soldat cu un rănit:”Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat”

Citește și:Cine e femeia care se afla în mașina lui Culiță Sterp, în momentul accidentului din Cluj-Napoca

Citește și:Iancu Sterp, prima ceartă cu iubita lui, Denisa Coțolan. De la ce a pornit totul:”Sunt sătul de…”

Citește și:Ioana Ginghină a dezvăluit problemele grave din teatrul condus de Cove:”Greață și deznădejde”

Iancu Sterp i-a transmis un mesaj lui Culiță Sterp, după ce a provocat un accident în Cluj-Napoca

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp a fost singurul membru din familie care i-a transmis un mesaj artistului. Acesta a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina lui de Instagram, la scurt timp după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Iancu a postat un fragment dintr-o piesă cântată de artist în care refrenul este unul interpretabil: „Campionii nu mor niciodată!”.

Acesta este singurul mesaj pe care Iancu l-a postat în semn de susținere pentru fratele său. Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind cercetat pentru trei infracțiuni,

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore

Culiță Sterp, 30 de ani, a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, după ce a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca. Acesta a trecut pe roșu și a lovit puternic o altă mașină care circula regulamentar.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani. Din județul Hunedoara. Implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție' a transmis IPJ Cluj, joi seară.

Artistul este cercetat pentru trei infracțiuni

Culiță Sterp este cercetat pentru trei infracțiuni după accidentul de la Cluj-Napoca. Cântărețul se afla la volanul mașinii sale când a trecut pe roșu și a izbit în plin o mașină care circula regulamentar. Șoferul din celălalt autoturism a fost transportat la spital. Oamenii legii au descoperit că artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

După producerea accidentului, Culiță este cercetat pentru conducerea sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. Manelistul se întorcea de la filmările noului său videoclip și se afla în mașină cu o femeie. Mai exact dansatoarea care a participat la clipul video.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton