Horia Moculescu a ajuns de urgență la spital! Compozitorul în vârstă de 83 de ani are simptome de coronavirus

 Oana Pantazi
.

Horia Moculescu a ajuns de urgență la spital, unde urmează a fi testat, deoarece prezenta simptome specifice coronavirusului.

Azi-dimineață, compozitorul Horia Moculescu, în vârstă de 83 de ani, a ajuns de urgență la spitalul Floreasca, prezentând simptome de coronavirus, scrie spynews.ro. Recent, acesta declara că este o țintă sigură a COVID-19 din cauza problemelor de sănătate pe care le are, inclusiv de natură pulmonară.

Din nefericire, Horia Moculescu s-a prezentat la spital cu stare de rău și febră, simptome specifice coronavirusului, și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Compozitorul va primi rezultatele în cursul zilei de azi.

Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă', mărturisea Horia Moculescu, acum ceva timp, pentru sursa citată.

horia_moculescu-1024×575horia_moculescu-1024×575


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton