Ciprian Marica are o familie superbă, dar fuge de căsătorie: ”Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi”. Declarații emoționante despre iubita lui și cei doi băieți, din 2019

 Oana Popoiag
.

Înainte să apară deja celebrul material video cu Ciprian Marica, fotbalistul era admirat pentru viața de familie, având o parteneră incredibil de frumoasă și doi băieți adorabili. În ciuda programului încărcat, acesta reușea să se împartă între muncă și cei dragi, să se joace cu băieții săi trei ore dimineața și să petreacă timp cu iubita, pe care nu a cerut-o niciodată în căsătorie.

Ciprian Marica este protagonistul celui mai mare scandal mediatic al momentului, materialul video cu el surprins întrun hotel de lux alături de soția unui prieten devenind viral. Înregistrarea cu pricina, datând din august 2019, a luat pe multă lume prin surprindere, fotbalistul fiind cunoscut pentru viața personală împlinită și liniștită, pe care o ținea departe de ochii curioșilor.

Totuși, într-un interviu pentru VIVA!, realizat în urmă cu doi ani, Ciprian Marica a vorbit despre frumoasa sa iubită, Ioana Marcu, și despre cei doi copii ai lor, Ethan Ioana, acum în vârstă de doi ani, și Albert Andrei, în vârstă de patru ani.

Ciprian Marica are doi copii cu iubita sa, dar nu vrea să se căsătorească

La vremea respectivă, fostul fotbalist tocmai cumpărase clubul de fotbal Farul și era compleșit de nivelul de muncă și stres.

'Stau foarte mult pe telefon, sunt puțin absent, iar familia resimte stresul meu. Totuși, până pe la 10.00 nu ies, deci două, trei ore stau cu băieții mei. Ne jucăm, avem tot felul de activități, pentru că oricum aș pierde acest timp pe drum, și atunci dimineața le-o dedic în totalitate. Am un ritm de viață foarte așezat. Iau zilnic masa de prânz, la care de foarte multe ori o invit pe Ioana, iar seara, când nu sunt la Constanța (pentru că fac naveta Constanța-București foarte des), încerc să ajung acasă cât se poate de devreme. Asta în zilele când nu apar diverse activități', a explicat Ciprian Marica pentru VIVA!.

În ciuda relației frumoase cu Ioana Marcu, o frumusețe de 26 de ani, de profesie medic stomatolog, Ciprian Marica nu a luat în considerare niciodată căsătoria.

'Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?', a explicat Ciprian Marica.

Ciprian MaricaCiprian Marica

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

Citește și: Andra, despre donația de 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balș: 'Aș fi vrut să mă duc într-un spital în care nu exista personal suficient, dar nu avem cum. Nu sunt medic'. Vedeta își plătește colegii de trupă, chiar dacă nu mai au concerte / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton