Horia Brenciu este un familist convins. Artistul are patru copii, dar doar unul este biologic: ”Mi-am dorit mulți moștenitori”

 Stamen Diana
.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani. Împreună au o familie frumoasă, iar artistul este un familist convins. Horia Brenciu are patru copii, însă doar unul este biologic. 

Cântărețul are o familie numeroasă, deși el are doar un copil biologic, îi iubește pe toți în mod egal și este mândru de toți. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt împreună de opt ani și au construit multe împreună. Cei doi sunt părinții a trei fete și un băiat. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu o au împreună doar pe Mina, o fetiță în vârstă de 6 ani. Soția artistului mai are două fete din căsnicii anterioare. Andreea este fiica lui Alice dintr-o relație cu un coleg din facultate, iar Maria a venit pe lume în urma unei relații a lui Alice cu un coleg de breaslă.

Dintotdeauna, Horia Brenciu și-a dorit să aibă o familie numeroasă, iar el consideră că destinul se creează. Artistul este foarte ocupat și apreciază timpul pe care îl petrece alături de copiii săi. Chiar dacă nu toți copiii sunt biologici, Horia Brenciu a spus întotdeauna că el are trei fete și un băiat. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au adoptat un băiețel, pe nume Toma, iar toată procedura a durat mai bine de trei ani.

'Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea. Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei. Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu. În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă.', a declarat Horia Brenciu.

Familia lui Horia BrenciuFamilia lui Horia Brenciu

Citește și: Horia Brenciu, interviu EXCLUSIV: 'Eşecurile sunt învăţămintele mele'

Citește și: Horia Brenciu nu a luat BAC-ul din prima: 'M-am apucat să in­troduc în lucrare nişte chestii nelalocul lor. Am primit 4'

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton