Monica Bellucci de România! Cum arată la 45 de ani fosta soție a lui Ilie Dumitrescu, Letiția

 Oana Popoiag
.

Acum 15 ani, Letiția Badea poza pentru VIVA! alături de fostul său soț, Ilie Dumitrescu, și de fiul lor, Toto, acum un actor cunoscut. Fost model, anii au trecut peste Letiția fără să lase urme. Din contră, una din rarele apariții mondene, alături de fiul ei, indică faptul că aceasta aduce foarte bine cu Monica Bellucci, la cei peste 45 de ani ai săi.

În urmă cu 15 ani, pe când Letiția avea puțin peste 30 de ani, a realizat o ședință foto pentru VIVA!  împreună cu soțul său de la acea vreme, Ilie Dumitrescu,  și cu fiul acestora, Ilie Dumitrescu Jr (Toto), acum un actor promițător de aproape 22 de ani. Letiția a fost căsătorită cu fostul mare fotbalist vreme de 14 ani, până în 2007, răstimp în care au venit pe lume cei doi copii ai cuplului, Toto și Mayra.

Letiția Badea, o apariție sexy la peste 45 de ani

Surprinzător este că, așa cum denotă una din aparițiile recente ale brunetei, de altfel prezență foarte rară în viața publică, trecerea anilor nu a făcut decât să-i sporească frumusețea. Letiția a făcut senzație la un eveniment monden, unde a apărut într-o rochie de seară care îi punea în evidență formele, la brațul fiului său, Toto.

Letiția a fost dintotdeauna una din marile frumuseți ale capitalei, aceasta defilând ca model în anii 90 și 2000 pentru Zina Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu. De altfel, la vremea ședinței foto pentru VIVA!, din 2003, își deschisese un business în România, printr-un magazin de lux din Dorobanți unde erau disponibile cele mai recente colecții ale marilor designer globali, precum Cavalli sau D&G.

Letiția Badea, fosta soție a lui Ilie DumitrescuLetiția Badea, fosta soție a lui Ilie Dumitrescu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton