Horațiu Mălăele va deveni bunic pentru prima oară, la 68 de ani! Ce sex are bebelușul fiului său

 Oana Pantazi
.

Unul dintre cei mai iubiți actori de comedie, Horațiu Mălăele, va deveni bunic în scurt timp. Fiul său cel mic și soția lui au anunțat că în luna în luna septembrie vor deveni părinți!

Faimosul actor de comedie Horațiu Mălăele va primi, anul acesta, cel mai frumos cadou aniversar – la scurt timp după ce va împlini 68 de ani va deveni bunic. Fiul cel mic al actorului, Cristian (32), și superba lui soție, Roxana, cu care s-a căsătorit în vara anului 2017, au anunțat că, peste cinci luni, vor deveni părinți.

Roxana a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook, dezvăluind, de asemenea, și sexul bebelușului. Horațiu Mălăele va fi bunic de fetiță!

Bebelușul va veni pe lume în septembrie

„Trăim vremuri dificile în această perioadă, însă nu am mai rezistat să nu împartățim cu voi cea mai mare bucurie a vieții noastre, și anume faptul că în curând vom fi părinți de fetiă!”, a scris Roxana, adăugând că va naște în luna septembrie (la scurt timp după aniversarea lui Horațiu Mălăele, care pe 1 august va împlini 68 de ani).

Nora actorului, de profesie makeup artist, a luat decizia de a-și întrerupe activitatea până în luna mai a anului 2021, pentru a se dedica în exclusivitate micuței care urmează să vină pe lume.

Actorul este căsătorit de 30 de ani cu Gabriele Mălăele și mai are un fiu, Bogdan (34), care este și el pe cale să-și întemeieze o familie, așadar Horațiu Mălăele trebuie să se antreneze serios pentru rolul de bunic.

Foto: Facebook, VIVA!

unnamed-file-1unnamed-file-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton