Culori la modă în 2020. Ce nuanțe să alegi pentru ținută și încălțăminte

 bogdan.galca
.

Culoarea anului 2020 are drept inspirație marea și oceanul, astfel că tonurile de albastru aprins sunt la mare modă, indiferent că vorbim despre garderobă, decorațiuni interioare sau alte domenii conexe.

Pe lângă albastru, alte culori pe care le poți combina cu succes, în piese clasice și versatile, sunt galbenul și verdele mentă. Nu ignora nici anul acesta nuanțele metalice, pentru că ele rămân în tendințe. Și combinația alb-negru va fi la modă anul acesta, așa că dacă îți lipsește inspirația într-o zi, nu ezita să apelezi la ea.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/aspect-butic-caseta-de-prezentare-culori-135620/

Un lucru e cert: dacă mergi la cumpărături, lasă-te inspirată de mare și ocean, atât în alegerea hainelor, cât și a încălțămintei. Poți adăuga cu succes o pereche de stiletto bleu ciel', ca pată de culoare într-o ținută monocromă. Balerinii revin și ei la modă anul acesta, însă pentru a te asigura că obții un look feminin poartă un model cu vârf ușor ascuțit. Găsești în magazine pantofi de damă ieftini și la modă, de la care să poți construi cele mai chic ținute.

Nuanțele de albastru, culorile anului 2020

Specialiștii în materie de modă au decis că în 2020 se poartă albastrul, astfel că orice nuanță de inspirație oceanică te va transforma într-un fashion icon al străzii. Alege hainele în funcție de stilul tău vestimentar, dar și de locurile în care mergi. Dacă ai nevoie de o ținută office, pe care să o porți la birou, o fustă conică din piele bleu asortată cu o cămașă simplă, albă, te va scoate din anonimat. Completează ținuta cu o pereche de stiletto sau cu botine cu toc și vei din obține un outfit în tendințe.

De cealaltă parte, dacă preferi stilul smart casual, orientează-te către denim: blugi, cămăși din blugi, jachete oversized și chiar un trenci din material de jeans pot fi piese pe care le poți asorta cu succes. Ai grijă ca nuanța blugului să fie bleu deschis și alege texturi lejere, subțiri, de primăvară-vară. Asortează jeanșii cu tricouri albe, simple sau cu imprimeu și cu accesorii oversized pentru un plus de feminitate. Poartă teniși sau pantofi sport dacă vrei să te simți confortabil sau bocanci decupați, pentru un look ușor glamour.

Nuanțele metalice rămân în tendințe

Pe lângă albastru, considerată a fi culoarea anului 2020, moda rămâne pe aceeași linie în ceea ce privește nuanțele metalice. Poartă cu încredere argintiu, bronz și chiar auriu în diverse combinații, având grijă să nu exagerezi. În general, astfel de nuanțe se poartă doar pe o singură piesă vestimentară, care să fie vedeta ținutei. Poți alege un top arămiu, o jachetă din paiete argintii sau o fustă plisată, pe care să o porți cu bocanci. Completează cu accesorii în același ton, pentru că încă se poartă brățările metalice pe ambele mâini, cerceii sau colierele masive, dar separat, nicidecum toate deodată. Nu uita nici de curea, care poate fi un accesoriu ce oferă personalitate ținutei tale.

Combinația alb-negru, la modă

Fusta neagră, conică, un pantalon evazat, până în pământ și o cămașă albă, cu volane sau un tricou simplu, alb, toate aceste combinații devin de mare succes purtate împreună. Albul și negru sunt nonculorile care, puse împreună, oferă aerul rafinat și feminin de care orice doamnă sau domnișoară are nevoie, fără să facă prea mare efort în alegerea hainelor. Completează outfitul cu pantofi sau botine din piele naturală sau piele întoarsă și ești gata să mergi să cucerești lumea.

Galbenul muștar versus verdele mentă

Persoanele vesele adoră să se îmbrace colorat, iar în 2020 există culori perfecte pentru a le face să se simtă în pielea lor. Dacă și tu te numeri printre ele, atunci trebuie să știi că poți combina cu succes culorile vii în ținute la modă. Anul acesta se poartă galbenul muștar, acele nuanțe tomnatice pe care te poți baza dacă îți dorești să ieși în evidență. La extrema cealaltă, dacă ai o fire inocentă și nu-ți place să atragi atenția, poartă verde mentă. Alege o fustă pe care să o combini cu un tricou cu mesaj și o pereche de pantofi sport. Accesorizează cu o geantă sau cu un rucsac încăpător și ținuta ta este gata.

Dacă intenționezi să-ți îmbogățești garderoba și vrei să fii în tendințe, atunci, potrivit Panettone, trebuie să te lași inspirată de culorile mării și să optezi pentru nuanțe de albastru aprins, bleu ciel și chiar indigo. 

Cand vrei sa impresionezi vizual, trebuie sa stii care sunt culorile complementare!

Desigur, nu toate articolele tale vestimentare vor fi în aceleași culori, astfel că este important să știi să le asortezi. Culorile anului 2020 vin cu o doză de liniște, calm și par adresate persoanelor vesele, pline de viață, dar care în același timp nu își doresc să atragă atenția.

(P) Material publicitar realizat împreună cu Kalapod

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton