Helsinki din serialul Casa de Papel a locuit în Drumul Taberei și vorbește perfect limba română: "Îmi aduc aminte cu drag de București și de Timișoara"

 Dumba Gabriela
.

Într-un interviu acordat Virgin Radio, Darko Peric, actorul sârb care l-a interpretat pe Helsinki în celebrul serial „Casa de Papel” vorbește perfect limba română și asta pentru că a locuit în țara noastră timp de 9 ani.

Casa-de-papelCasa-de-papel

Darko Peric s-a mutat în București în 1995 și locuit timp de trei ani în cartierul Drumul Taberei, iar mai apoi s-a mutat în Timișoara, oraș de care s-a îndrăgostit iremediabil și despre care spune că „este mai cosmopolit decât Bucureștiul”.

Helsinki s-a declarat suporter al Stelei: „Mergeam s-o văd pe Steaua. Eu am stat în Bucureşti, din 1995 până în 1998, în Ghencea. Mergeam s-o văd pe Steaua. Vin din Balcani, îmi plac foarte mult Carpaţii. Ştiu foarte multe despre România. Am fost şi la un meci al lui PSG, contra Steaua Roşiei Belgrad, anul trecut în Paris”, a explicat actorul pentru Virgin Radio.

Peric este originar din Serbia și legătura sa cu România este că a studiat la Facultatea de Medicină din București.

Helsinki din Casa del Papel și-a câștigat existența făcând tatuaje, în România, și a reușit să se descurce, chiar dacă țara noastră, în acele vremuri, nu era tocmai receptivă la așa ceva.

„Eu tatuaje am început să fac în România în anul 1999. Eu am fost în București din 1995 până în 1998 și după m-am dus la Timișoara și acolo mi-am cunoscut prietenii și acolo am învățat eu să tatuez.' a mărturisit Darko.

Actorul de 43 de ani a spus că mergea des la Club A, Lăptăria lui Enache și Cinemateca și a devenit nostalgic când moderatorul i-a spus că Lăptăria nu mai există: 'Wow, Bucureștiul ăla nu mai există…'.

Peric a încheiat interviul cu un mesaj optimist pentru 'toți românașii' pe care i-a îndemnat să stea în case pentru a se proteja de coronavirus și să se uite la serialul Casa de Papel, al cărui nou sezon tocmai a început.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton