Heidi Klum – Cea mai chic mămică la plimbare cu cei 4 copii ai săi

 Florentina Liutic
.

Heidi Klum adoră să-şi petreacă timpul liber alături de cei 4 copii ai săi, Leni, Henry, Johan şi Lou în compania cărora este văzută foarte des.

 

heidi1

 

De data aceasta familia a fost surprinsă plimbându-se prin Tribeca şi nu a trecut neobservată. La 41 de ani, Heidi arată incredibil, ea purtând o pereche de jeanşi şi un maiou foarte sexy. De mână şi-a ţinut cele dou fetiţe, Leni, născută dintr-o relaţie a top modelului cu Flavio Briatore şi Lou, mezina familiei. De la plimbare nu puteau lipsi cei doi băieţi pe care i-a avut împreună cu Seal, Henry şi Johan.

 

Toată lumea a părut să se simtă extraordinar şi să se bucure de această plimbare. De altfel, top modelul a marturisit ca este o mamă de modă veche când vine vorba despre felul in care îşi creşte copiii.

 

heidi2

 

Nu îi lasă mult în faţa televizorului, preferând să-i vada afară, făcând ceva, murdărindu-se, jucându-se cu câinele sau gândindu-se ce ar putea să facă. Exact acelaşi lucru îl făcea şi ea cand era copil si asta vrea să le transmita şi copiilor săi.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton