Ce cadou a primit Andreea Bănică de ziua ei de la soţul său

 Florentina Liutic
.

Andreea Bănică a împlinit 38 de ani, iar artista a primit din partea soţului său cel mai frumos cadou. A fost dublă sărbătoare în familia artistei, ea şi soţul său sărbătorind 8 ani de căsătorie. „Astazi dubla aniversare pentru noi! M-am nascut „om” sa daruiesc iubire si tot azi 8 ani de casnicie cu ‪#‎acelasiiubit', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

13118997_10153789420564753_8658118046122942942_n

 

Cei doi sunt împreună de 20 de ani şi continuă să se surprindă mereu plăcut, nu doar cu ocazia zilelor lor de naştere. De data aceasta, Lucian i-a oferit o vacanţă pe un iaht în Croaţia, cei doi urmând să plece împreună cu naşii lor de cununie.

 

„Eu şi Lucian ne surprindem mereu plăcut, nu doar de zilele de naştere sau cu alte ocazii. Încercăm să facem din fiecare zi una specială. Mi-a zis de dimineaţă că plecăm în Croaţia pe un iaht şi m-a întrebat dacă îmi mai doresc şi altceva. Nouă asta ne place să facem: să închiriem ambarcaţiuni şi să fim aproape de apă. Oricum, acesta e visul lui Lucian, să aibă iaht şi să mergem pe mare. Şi are permis, are tot ce trebuie, pentru că e foarte pasionat de iahting”, a declarat Andreea pentru Ring.

 

Sofia nu va merge cu ei în această vacanţă, fetiţa plecând alături de părinţii ei în vacanţele pe care aceştia i le dedidică în mod special.

 

Andreea este extrem de mandră de fetiţa sa, care este foarte silitoare la scoala: „Sunt foarte fericită, Sofia e foarte cuminte şi deşteaptă, deşi nu i-am cerut nimic special. Are «Foarte bine» pe linie şi nu avea cum să fie altfel când în casă e armonie şi vede pupături şi iubire.', a mai declarat vedeta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton