Hashtag-ul zilei: #despredemonisiiertare

 Popescu Alexandra
.

Hashtag-ul zilei vine de la Lora. Artista și-a surprins fanii cu un nou look în noul videoclip pe care îl va lansa curând. Single-ul ei pare să fie despre #despredemonisiiertare, așa cum a precizat aceasta în hashtag-ul postat în drepul fotografiei.


În noul clip, Lora va fi brunetă, va avea părul lung, dar și un look destul de sexy. Totuși, piesa va fi una tristă, după cum a anunțat deja artista.

Demonii mei vă salută. Bine spus.', a scris Lora pe pagina sa de Instagram. Fotografiei i-a adăugat hashtag-ul #despredemonisiiertare, dar si #luptainterioara sau #darkside, ceea ce ne face să credem că noul single va reflecta trairile interioare ale cântăreței.

Fanii au fost încântați de noul look al artistei, foarte mulți fiind de părere că ar putea oricând să se vopsească brunetă pentru că îi stă foarte bine. Totuși nu știm dacă chiar a făcut această schimbare sau nu. Rămâne de văzut!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton