Hannelore de la Insula iubirii este transformată total. Cum arată după ce și-a pus silicoane

 Stamen Diana
.

Hannelore de la Insula iubirii este transformată total, după terminarea emisiunii de la Antena 1. Fosta concurentă a călcat pragul cabinetului medicului estetician, iar acum este de nerecunoscut. 

După terminarea emisiunii, Hannelore de la Insula iubirii s-a căsătorit cu Bogdan, însă căsnicia lor nu a durat prea mult. Cei doi au divorțat, dar au rămas în relații bune. După divorț, fosta concurentă de la Insula iubirii a luat decizia de a-și schimba complet viața.

Hannelore de la Insula iubirii a trecut prin mai multe transformări de când s-a terminat controversatul show de la Antena 1. Fosta concurentă s-a tuns bob, s-a vopsit și și-a pus silicoane. În fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Hannelore de la Insula iubirii este transformată total și mai mult ca sigur are o mulțime de admiratori.

După despărțirea de Bogdan, fosta concurentă de la Insula iubirii nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat. Când vine vorba despre viața personală, Hannelore este foarte discretă.

Citește și: Hannelore de la INSULA IUBIRII, adevărul despre partida de amor cu ispita Andy: „Am petrecut o noapte împreună!'

FOTO: Facebook, Instagram

Hannelore de la Insula iubiriiHannelore de la Insula iubirii

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton