Diana Dumitrescu, prima imagine cu bebelușul ei. E o mămică fericită: "Iubire pură"

 Pirvu Cristina
.

Diana Dumitrescu a născut de aproximativ două săptămâni, iar acum a publicat o imagine cu bebelușul ei. Vedeta e fericită și împlinită, căci trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. 

Iată că și-a făcut curaj și a publicat prima imagine cu bebelușul. Diana Dumitrescu a arătat tuturor o mânuță, una pură, după cum spune vedeta. Acum două săptămâni, vedeta a născut, în mare secret, în București. Abia la o săptămână după eveniment, ea a făcut publică vestea: „Acum un an de zile spuneam amandoi un „DA” hotarat, fericiti si bucurosi ca pornim impreuna pe drumul vietii in dorinta de a ne construi o familie. De cateva zile in viata noastra a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiti oameni de pe planeta! Suntem in al noualea cer! Azi sarbatorim un an de casnicie alaturi de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit in familia noastra! Sa iti fie viata magica si plina de culoare! Te iubim!”

Vedeta a scris acum o declarație emoționantă în mediul online pentru băiețelul lor.

„Iubire pură!”, a scris vedeta în dreptul imaginii cu mânuța bebelușului.

Diana Dumitrescu 1Diana Dumitrescu 1

Diana Dumitrescu a fost o graviduță activă

Cu toate acestea, Diana Dumitrescu a fost o graviduță extrem de activă, drept dovadă, în luna august, aflată în ultimul trimestru de sarcină și cu o burtică proeminentă, vedeta s-a răsfățat câteva zile la mare, în ultima vacanță petrecută în doi. Iată însă că, după o lungă așteptare, micuțul Dianei Dumitrescu și al lui Alin Boroi a venit pe lume perfect sănătos.

Acum un an de zile spuneam amandoi un „DA' hotarat, fericiti si bucurosi ca pornim impreuna pe drumul vietii in dorinta de a ne construi o familie. De cateva zile in viata noastra a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiti oameni de pe planeta! Suntem in al noualea cer! Azi sarbatorim un an de casnicie alaturi de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit in familia noastra! Sa iti fie viata magica si plina de culoare! Te iubim!’ a scris Diana Dumitrescu, pe una dintre retelele de socializare.

Foto: Facebook – Diana Dumitrescu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton