Hannelore de la Insula Iubirii are un nou iubit. Bărbatul este tatăl unei fetițe

 Laciu Andreea
.

Hannelore de la Insula Iubirii a fost concurentă în cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1. Ea a intrat în show alături de Bogdan. Cei doi au întâmpinat probleme pe parcursul emisiunii filmate în Thailanda, au fost la un pas de a se despărţi după ce ea s-a apropiat de ispita Andi.

Ulterior, când au ajuns acasă, Hannelore şi Bogdan au devenit soţ şi soţie. Cei doi nu au făcut nunta în România, ci pe meleaguri străine. 

Mariajul lor nu a durat prea mult, pare că nu s-au înţeles şi au decis să divorţeze. Au luat-o pe drumuri separate, au pornit noi provocări.„În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorţul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o şansă pentru a salva relaţia noastră.'a transmis la momentul respectiv Bogdan.

hanne-bogdan-insulahanne-bogdan-insula

Hannelore de la Insula Iubirii are un nou iubit

Acum, după ce a divorțat de Bogdan și apoi și-a schimbat radical înfățișarea, se pare că Hannelore iubește din nou. Fosta concurentă a postat pe internet o imagine în care apare alături de actualul iubit. Lângă fotografie, a scris un mesaj emoționant: „No description needed! #mylove #eyessayitall #happy #together #mylife #mysoul #blueeyes'.

După divorțul de Bogdan, Hannelore de la Insula iubirii a început o viață nouă. Iese în club alături de prietenele sale și pune mare accent pe aspectul fizic acum. Fosta concurentă de la controversatul show de la Antena 1 pare că nu se oprește aici schimbările.

Citește și: Îl mai ții minte pe Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii”? Cât de mult s-a schimbat fostul partener al lui Hannelore și cu ce se ocupă acum

Citește și: Lidia Buble, probleme serioase de sănătate: „Am o durere cruntă. E nevoie de antibiotic și injecții'

Citește și: Hannelore este de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a schimbat complet look-ul și s-a „tunat”

Citește și: Oana Roman a depus actele de divorț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei: „Avem o relație…'

Cine este noul iubit al lui Hannelore

Conform celor de la wowbiz, se pare că bărbatul se numește Claudiu Darabut și este un fost polițist. El își crește singur fetița, după ce soția lui a decedat într-un cumplit accident rutier. Femeia s-a stins din viață în anul 2017, iar cea care conducea mașina era chiar o prietenă de-ale ei. Șoferița a pierdut controlul, a intrat cu mașina într-un indicator rutier, ambele persoane din mașină pierzându-și viața.

Adevărul despre partida de amor cu Andi

Apropierea dintre Hannelore şi Andy a fost mai mult decât evidentă în timpul reality-show-ului Insula Iubirii, mai cu seamă că blonda avea nunta planificată la scurt timp după filmările din Thailanda. Căsătoria dintre Hanne şi, pe atunci, logodnicul ei, Bogdan s-a şi petrecut, însă la câteva luni a apărut divorţul. Previzibil, au spus din nou fanii.

Hannelore, însă, susţine că nu Andy a fost motivul despărţirii sale de Bogdan, iar partida de amor cu ispita a fost, de fapt, o discuţie care a ţinut până în zori.

„Vreau să spun că nu Andi a fost problema care a apărut, nu el a fost cauza… Nu, nu m-am culcat cu el. Am petrecut o noapte împreună, dar nu am făcut altceva decât să vorbim. Ne înțelegem bine, dar între noi nu e nicio relație. Și o spun cu toată tăria, nu mi-ar fi jenă să îmi asum dacă s-ar fi întâmplat ceva. Nici în emisiune nu s-a întâmplat nimic, nici după’, a declarat Hannelore pentru wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton