Lidia Buble, probleme serioase de sănătate: "Am o durere cruntă. E nevoie de antibiotic și injecții"

 Cica Cristina
.

Lidia Buble se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Artista are dureri foarte mari, nu mai poate mânca sau bea apă, motiv pentru care trebuie să facă injecții și să ia antibiotic. Ce mesaj le-a transmis fanilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble trece prin clipe grele și și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj transmis. Vedeta le-a spus fanilor că are probleme de sănătate, care o împiedică să mai poată performa vocal pentru moment.

Lidia-Buble-1Lidia-Buble-1

Lidia Buble are probleme de sănătate: „Este crunt”

Nu doar că nu mai poate cânta, dar nu mai poate nici vorbi, nici mânca. S-a trezit dimineața cu o durere foarte puternică în gât, ceva ce nu a mai experimentat până la acest moment.

„M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…) Ca asta n-am avut niciodată…este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă', a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Citește și: Ce dietă ține Lidia Buble, după ce a slăbit 15 kg:”Nu mânânc carne”

Citește și: Surpriză! Lidia Buble a postat mai multe imagini cu Răzvan Simion, de pe vremea când formau un cuplu.Cum a reacționat prezentatorul TV

Citește și: Dan Negru a debutat în televiziune, acum 26 de ani. Ce sacrificiu regretă că a făcut:„Nu cred că a meritat' / EXCLUSIV 

Citește și: Oana Roman a depus actele de divorț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei:„Avem o relație…'

Lidia Buble, nevoită să facă pauză vocală

Cum durerea nu s-a ameliorat cu niciun remediu, Lidia Buble a apelat la ajutrul medicilor pentru a se reface. A mers la un consult de specialitate pentru a scăpa de durerile îngrozitoare.

Medicii i-au recomandat să facă pauză vocală câteva zile și să ia un tratament pentru a-și recăpăta vocea. Lidia Buble trebuie să ia antibiotice și să facă injecții.

„Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți!', s-a mai arătat pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton