Halle Berry: “Am învățat să accept cele trei căsnicii eșuate”

 Oana Pantazi
.

Recent, Halle Berry (50) și-a deschis sufletul cu sinceritate, povestind despre vârtejul emoțional pe care l-a traversat de-a lungul celor trei divorțuri, dar și al altor relații ratate.

 

„Am învățat să accept cele trei căsnicii eșuate, ceea ce nu a fost ușor, în special când sunt și copii implicați', recunoaște actrița. Berry are doi copii din relații anterioare: Maceo (3 ani), cu Oliver Martinez, ultimul ei soț, și Nahla (8 ani), cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry. Actrița a mai fost căsătorită cu Eric Benét, din 2001 până în 2005, și cu David Justice, din 1992 până în 1997. Din păcate, nici cel mai recent mariaj al său nu a durat, divorțul de Martinez finalizându-se în luna decembrie.

 

Toate aceste despărțiri au deziluzionat-o și descurajat-o pe Halle, care spune că „noi, femeile, ne mărităm gândindu-se că va dura pentru totdeauna și că acela este prințul nostru pe cal alb. Asta m-au învățat pe mine poveștile în copilărie'. Dar actrița nu mai crede în istorii de iubire, spunând că astăzi este „anti-povești cu zâne'. Cu toate astea, Halle admite că a suferit nu o dată: „Dar intrăm în relație cu speranță, iar atunci când se destramă, simțim o dezamăgire imensă. Adeseori m-am simțit vinovată și responsabilă pentru asta. Am suferit și m-am chinuit enorm', a adăugat actrița.

 

Cum orice rău e spre bine, problemele în dragoste au făcut-o pe Halle să se concentreze mai mult asupra rolului de mamă, implicit asupra celor doi copii ai ei. „Acum să fiu mamă e cel mai important job al meu, și acum știu că tot ce fac, tot ce spun și tot ce le ofer este extrem de important. Spun multe lucruri, dar mă gândesc că mult mai important e ca copiii mei să vadă ce fac. Sunt mult mai atentă la cum îmi trăiesc viața și mai ales la ceea ce mă văd ei făcând.' Cu siguranță, prezența celor doi copii o va ajuta pe Halle să treacă mult mai ușor peste dezamăgirile din viața amoroasă. Până la urmă, așa cum spune și actrița, nimic nu e mai important decât să fii mamă.

Halle Berry și Gabriel Aubry, tatăl fiicei sale, NahlaHalle Berry și Gabriel Aubry, tatăl fiicei sale, Nahla

 

Oana Pantazi

Foto: Northfoto

 

Citește și:

Halle Berry – Incredibil de sexy la aproape 50 de ani

Adevărul despre  poveștile de iubire ale lui Halle Berry. Ce spune unul dintre foștii soți ai actriței 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton