Deși singură de „Ziua Îndrăgostiților”, Adelina Pestrițu a fost surprinsă plăcut de un admirator misterios

 Popescu Alexandra
.

După ce a avut o vacanță lungă în Miami, unde s-a răsfățat pe plajele însorite alături de prieteni, Adelina Pestrițu s-a întors în țară.

Dar și acasă surprizele se țin lanț pentru vedetă. Dacă în Miami și-a serbat ziua, ca mai apoi să se fotografieze alături de Julio Iglesiai Jr. și să își pună fanii pe jar, iată că și în România cineva o răsfață pe Adelina. Deși singură de Valentines Day, vedeta a fost surprinsă plăcut și a primit un buchet mare de lalele albe de la un admirator misterios. Adelina nu a dezvăluit cine i-a făcut ziua mai frumoasă, însă a stârnit intrigă în rândul admiratorilor ei de pe Facebook.

Întoarcerea acasă a brunetei a fost așteptată cel mai mult de Nobby, cățelușa acesteia. Adelina a postat rețelele de socializare o fotografie cu animăluțul care doarme lângă ea pe canapea în dreptul căreia a scris „Ce dor mi-a fost de imaginea asta'.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Adelina Pestrițu și Julio Iglesias Jr., împreună la Miami

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton