Hainele sunt un motiv de ceartă pentru Nico și fiica ei, Alexandra: ”Mama arată ca o soră, conflictele apar întotdeauna”

 Stamen Diana
.

Atunci când le vezi, aproape că nu-ți dai seama care este mama și care este fiica. Ce-i drept, le desparte o diferență de mai puțin de două decenii, Nico și Alexandra fiind, după cum chiar ele spun, cele mai bune prietene. Prezență discretă în lumea mondenă, fiica lui Nico a acceptat, în premieră, un pictorial și un interviu la dublu, alături de celebra ei mamă, special pentru cititorii revistei VIVA!.

E o diferență foarte mică de vârstă între voi… V-ați simțit mereu ca două surori sau ați mai avut și așa-zisele conflicte între generații?

Alexandra: Deși mama arată ca o soră, conflictele apar întotdeauna acolo unde este iubire adevărată. Într-adevăr, relația pe care o am cu mama este similară cu cea dintre două surori. Aș putea spune că îmi este cea mai bună prietenă cu care vorbesc deschis despre situațiile de viață.

Nico: Așa-zisele „conflicte sunt atunci când vine vorba despre vestimentație. Ea are un stil mult diferit de al meu, dar discuțiile sunt constructive și întotdeauna țin cont și de părerile ei când îmi aleg ținutele.

Nico, ce fel de mamă ai fost? Dură, permisivă? I-ai făcut toate poftele Alexandrei, ai răsfățat-o?

Din fericire, Alexandra a fost un copil înțelegător și a știut întotdeauna când se poate și când nu. În esență, orice părinte își răsfață copilul și îi oferă ceea ce își dorește. Aș vrea să cred că am fost o mamă permisivă, dar în același timp am fost atentă la evoluția ei. Faptul că avem o relație de prietenie contează pentru mine și sunt sigură că și pentru ea.

Cum a fost pentru tine, la vârsta adolescenței, să ai o mamă celebră? Invidii la școală, te puneau colegii să le aduci autografe?

Nu, nu am simțit niciodată invidie din partea colegilor sau a prietenilor, din contră, toată lumea era foarte drăguță cu mine. Cum era poate firesc, au fost și cereri de autografe, pe care le-am onorat cu drag.

Alexandra, care e cel mai bun sfat pe care ți l-a dat mama ta?

De-a lungul vieții au fost multe sfaturi foarte bune, dar cel mai important a fost să am încredere în mine.

Interviul integral poate fi citit în numărul de februarie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei, începând cu 1 februarie 2019. 

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Citește și: Din ce se întreţine cântăreaţa Nico? Are al doilea job deoarece banii din concerte nu sunt suficienţi

Citește și: Pictorial mamă-fiică! Alexandra, fata lui Nico, este transformată complet. Le despart doar 20 de ani

FOTO: Marius Bărăgan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton