Îți mai aduci aminte de Alexandra Stoian? Ce face prezentatoarea de la ProTV, după ce s-a retras de la pupitrul știrilor

 Stamen Diana
.

Alexandra Stoian a dispărut de pe sticlă în urmă cu mai bine de doi ani. Prezentoarea TV s-a retras de la pupitrul știrilor ProTV și acum locuiește departe de România. Alexandra Stoian arată la fel de bine și este la fel de frumoasă ca atunci când lucra la ProTV.

Fosta prezentatoare TV s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani, iar de atunci a preferat să stea departe de această lume. Alexandra Stoian s-a mutat în Dubai, acolo unde locuiește și fratele ei.

Cariera Alexandrei Stoian în jurnalism a început în Iași, când aceasta a fost angajată ca reporter la ProTV Iași. Din 2013, vedeta a început să lucreze ca și prezentatoare de știri la ProTV în București.

Chiar dacă au trecut mai mulți ani de la retragerea ei din televiziune, Alexandra Stoian este neschimbată. Vedeta se bucură acum de o viață liniștită în Dubai și nu este foarte activă pe rețelele de socializare.

Alexandra StoianAlexandra Stoian

Citește și: Îți mai aduci aminte de Bianca din Numai iubirea? Iată cât a crescut și cu ce se ocupă acum! Transformarea e radicală!

Citește și: Îţi aduci aminte de Andreea Liptak, fosta prezentatoare de la Pro TV? Are acum o familie frumoasă

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton