Gwyneth Paltrow, speriată de coronavirus: "Deja am fost în filmul ăsta!" Actrița a dormit cu masca pe față, în avion

 Oana Pantazi
.

Coronavirusul este, în momentul de față, cel mai discutat subiect al planetei, contagiunea deosebită a COVID-19 fiind demnă de un scenariu de film de groază. Acesta este și motivul pentru care actrița Gwyneth Paltrow și-a avertizat fanii să ia de precauție.

Odată cu răspândirea rapidă a temutului coronavirus – temut nu atât din cauza pericolului pe care îl implică, cât ca urmare a vitezei cu care se propagă – teama și isteria au pus stăpânire pe o lume întreagă. De două luni, leitmotivul fiecărei zile este coronavirusul, panica fiind alimentată și de faptul că mass-media a pierdut de mult controlul asupra fenomenului, pe care cu bună știință l-a amplificat, din dorința de snezațional.

Și la Hollywood există preocupare privind coronavirusul, cu atât mai mult cu cât și în Statele Unite ale Americii au fost confirmate 57 de cazuri cu infectare. Printre celebritățile care au reacționat se numără și Gwyneth Paltrow, actrița făcând chiar și o glumă pe contul ei de socializare referitor la coronavirus.

Gwyneth Paltrow și-a sfătuit fanii să-și poarte de grijă

Actrița, aflată în drum spre Paris, s-a fotografiat în avion cu o mască pe față și și-a sfătuit fanii să se protejeze.

„În drum spre Paris. Paranoică? Prudentă? Panicată? Calmă? Pandemie? Propagandă? Paltrow este pe cale să doarmă cu asta pe față în avion”, a scris actrița. „Am fost deja în filmul ăsta (Gwyneth Paltrow s-a referit la filmul Contagion, din 2011). Aveți grijă de voi. Nu dați mâna cu alții. Spălați-vă frecvent pe mâini!”, a scris actrița.

Și, într-adevăr, Epidemia: Pericol nevăzut, filmul în care a jucat Gwyneth Paltrow în 2011 nu mai pare acum deloc o ficțiune, ba am putea spune, dată fiind viteza cu care s-a propagat epidemia de coronavirus, că viața bate filmul!

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton