Anca Serea, primul pictorial alături de cei 6 copii. A vorbit în premieră despre cel de-al șaptelea copil și despre adopție: "Cred cu tărie că este cel mai frumos..."

 Stamen Diana
.

Martie, luna femeii. Și cine ar fi fost mai potrivită pentru coperta VIVA! dacă nu Anca Serea, cu cei șase copii ai săi, într-un pictorial exclusiv, realizat chiar în noua lor casă? Zis și făcut! Ca să vă dezvăluim un secret, vă spunem că ne-a speriat puțin gândul că va trebui să facem o ședință foto cu mulți copii, de vârste diferite, însă, surpriză!, totul a mers ca pe roate. Numai privindu-i, e clar că menirea supremă a Ancăi pe acest Pământ a fost să devină mamă, un rol pe care-l face perfect. Fără să i se pară greu, fără să considere că face sacrificii, fără să considere că nu are suficient timp…

Anca, acest shooting este o premieră deopotrivă și pentru tine, și pentru noi. Așadar, spune-ne tu cum te-ai pregătit pentru shootingul cu toți cei șase copii și împărtășește-le și cititorilor câteva peripeții de la ședința foto…

În primul rând, vestea pe care am primit-o de la voi a fost una extraordinară și vreau să vă mulțumesc pentru invitația de a fi pe coperta revistei într-o lună specială, dedicată femeilor. Este o reală onoare și o mare bucurie pentru noi! Echipa VIVA! ne-a surprins într-o perioadă mai așezată să-i spunem: au trecut sărbătorile, vacanțele copiilor, ne-am mutat într-o casă nouă, a fost un final de an destul de zbuciumat! Dar acum încercăm ca lucrurile să fie stabile și dinamica familiei noastre să fie una clară și ușoară pentru cei mici. Copiii au fost foarte încântați că vor avea o ședință foto acasă, așa că ne-am început dimineața în zarvă și cu multă energie. Cu câteva zile înainte, m-am mobilizat alături de prietenul nostru Cătălin de la Decor-A-Porter și am aranjat ultimele detalii de design din casă! (zâmbește) Procesul a fost unul destul de complicat: casa având 7 dormitoare, living, dining, bucătărie… Multe spații de amenajat. Peripeții nu prea am avut, Moise a fost la fel de haios ca în fiecare zi, iar dimineața a început cu o sesiune de tuns pentru Noah și Moise și bucle pentru mami, Ava și Sarah! (zâmbește)

Ai declarat, mai în glumă, mai în serios, că vă doriți și al șaptelea copil… Să o luăm în serios?

Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis.

Știu că ai vorbit, la un moment dat, și despre adopție…

Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să „salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o… Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.

Întregul interviul îl puteți citi în noul număr al Revistei VIVA! de martie. Revista este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei începând cu 28 februarie.

FOTO: Alexandru Roșieanu

Anca-Serea-și-Adrian-SînăAnca-Serea-și-Adrian-Sînă
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton