Grațiela Duban, un nou flirt cu Ghiță la Survivor. Totul a fost filmat: gesturi îndrăznețe pe canapea, chiar în fața colegilor

 Cica Cristina
.

O nouă apropiere între Ghiță și Grațiela Duban la Survivor România. Cei doi concurenți au făcut gesturi îndrăznețe chiar în fața celorlalți colegi din echipa Faimoșilor.

Gratiela-Duban-1Gratiela-Duban-1

Grațiela și Ghiță de la Survivor par să se fi apropiat din nou. Cu toate că pe cei doi nu i-ar lega nimic mai mult decât o prietenie, precum au susținut în repetate rânduri, imaginile spun cu totul altceva.

În ultima ediție, faimoșii au câștigat o recompensă și au avut ocazia de a se uita la un film. Soția lui Andrei Duban și Ghiță au fost surprinși cu această ocazie împărțind aceeași canapea, extrem de aproape unul de celălalt. Au râs, au mâncat popcorn împreună, s-au jucat, s-au tachinat, și-au aruncat priviri și s-au distrat fără rețineri. Par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt, iar imaginile vorbesc de la sine.

Citește și: S-au încins spiritele la Survivor! Elena Ionescu și Grațiela Duban, din nou în conflict:”Am voie să plâng, am voie să răbufnesc, am voie să fiu emotivă, fără ca tu să mă acuzi că joc teatru?”

De altfel, nu este prima data când cei doi sunt suprinși într-o asemenea ipostază. Grațiela a mai căutat consolare în brațele sportivului și în momentele tensionate, în care simțea că nu mai poate. Îmbrățisările dintre cei doi au fost surprinse de camerele cu infraroșu.

În plus, Grațiela are numai cuvinte de laudă la adresa concurentului Survivor, care încercat din răsputeri să o liniștească și să-i ia apărarea ori de câte ori a fost nevouie: „Este un bărbat complet, un bun dansator, un bun sportiv și are un caracter frumos”. 

Citește și: Reacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat.Grațiela Duban e foarte apropiată de Ghiță la Survivor

Andrei Duban, însă, are încredere totală în soția sa și i-a luat apărarea fără rezerve. Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”.

Sursa foto: Captura Kanal D, Instagram, Facebook

Citește și: Grațiela Duban a cedat la Survivor România, după două luni în Dominicană.Mesajul primit de copilul ei a făcut-o să plângă în hohote

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton