Dana Budeanu o face praf pe Laura Cosoi! "Eu nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale"

 Oana Pantazi
.

Nu mai e o surpriză pentru nimeni că Dana Budeanu nu se sfiește să le spună tuturor verde-n față ce are de spus, așadar, cea mai acidă vedetă din showbiz nu s-a dat în lături să o critice dur pe Laura Cosoi, acuzând-o că a renunțat la feminitate, de dragul maternității.

Recent, Dana Budeanu a luat la puricat blondele din showbiz, printre clientele emisiunii sale Verdict – una dintre cele mai urmărite de pe YouTube – numărându-se Gina Pistol, Valentina Pelinel, Sore, Andreea Perju, Andreea Ibacka, dar și Laura Cosoi, care, din nefericire, a ieșit cel mai șifonată din toată povestea…

După ce, inițial, și-a exprimat admirația față de Laura Cosoi, despre care a spus că, pentru ea, a fost etalonul blondei, fiindcă avea un mister special, o anumită perversitate, ascunsă într-o minionă, Dana Budeanu a atacat-o fără milă, acuzând-o că și-a pierdut feminitatea de când a devenit mamă.

„Nu știu ce s-a întâmplat cu ea. Eu nu-s de acord, mă, cu ce vi se-ntâmplă. Cu asta, cu eu am născut și nu mai sunt femeie, nu mai am timp de mine… nu știu pe ce fel de gândire intrați. Mi se pare o aberație! Nu nu sunt de acord cu e i se-ntâmplă. Eu în viața mea nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale cu perne de aer sau cu ce naiba sunt și să mergi prin oraș cu ei sau pe la Roma. Hai, mă, n-ai cum! Tu ești cum erai tu…”, a punctat Dana Budeanu, deranjată de stilul vestimentar al Laurei Cosoi.

„Nu știu ce s-a întâmplat cu ea!”

Dana Budeanu și-a exprimat, fără rezervere, dezamăgirea cu privire la Laura de când a devenit mamă (de altfel, vedeta este din nou însărcinată), pe care o acuză că și-a pierdut feminitatea, ascunzându-se în spatele unor ținute fără formă și fără personalitate.

„Băi, știți ce? Femeile au un buton… care trebuie apăsat. Știți ce zic? Dacă aia nu mai are butonul apăsat, e că tu ești un fătălău, ați înțeles? Punct! Dacă-i ții butonul apăsat femeii, crede-mă că se cheamă miliția. N-ai cum cu Laura, oricine ar zice orice. Femeia era-ntr-un fel. Acuma suntem cu rochiile astea fără formă, fără fond și cu langoșii ăia, nu ne mai interesează nimic… Ce bine că aia mică a păpat! Extraordinar! Hai, lasă, că papă toți copiii! Ce bine c-am reușit cu diversificarea! Lasă diversificarea, pune dracu Louboutinii și, hai, dă-i drumul prin casă. Mai lăsați-mă naibii cu Bucuria noastră este… Bucuria noastră mai este și sexul, un cuvânt care, după ce naști, nu mai există”, a lovit decisiv Dana Budeanu.

Dana Budeanu o acuză pe Laura Cosoi că și-a pierdut feminitatea

„Nu-s de acord, bă Laura, cu ce ți se-ntâmplă ție! Da-o-ncolo de rulotă!” a spus Dana Budeanu, făcând referire la faptul că, de când a devenit mamă, Laura Cosoi pleacă în vacanțe cu rulota (excursii pe care le-a documentat ;i pe blogul personal). „E nasol cu rulota. Dacă nu ești cu rulota-n Nevada, cu unu, stai cuminte! Nu e deloc frumos în pădurice, sunt furnici!”, a ironizat-o Dana pe Laura.

„Lasă rulotele prin păduri! Ce să-ți spun?, ce mișto e să mâncăm la foculeț de tabără în pădure… a conchis aceasta”, subliniind că rulota este doar pentru o ieșire romantică, nicidecum pentru mămici cu langoși în picioare și obsedate de diversificare.

https://www.youtube.com/watch?v=7eCrPmoDsno
Laura-Cosoi-3Laura-Cosoi-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton