Grasu XXL, cercetat de Poliție, după ce a agresat și înjurat un fan, în timpul unui concert: „Du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici”

 Borcilă Andreea
.

Grasu XXL a agresat și înjurat un fan, în timpul concertului susținut la Nostalgia Festival. Artistul s-a înfuriat la culme, după ce unul dintre participanții la eveniment i-a reproșat că promovează jocurile de noroc online. Rapperul i-a aruncat cu apă și l-a insultat, instingând și publicul să facă la fel. Gestul artistului, în timpul reprezentanției live, i-a revoltat pe mulți internauți de pe rețelele sociale, iar acum este cercetat de Poliție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În perioada 24-26 iunie 2022, a avut loc Festivalul Nostalgia, în Parcul Izvor din București, unde pasionații de muzică s-au bucurat de cele mai cunoscute piese din toate genurile muzicale, care au apărut de-a lungul anilor. Printre artiștii care au susținut un concert în cadrul festivalului, s-a numărat și rapperul Grasu XXL, care a făcut un show incendiar, la propriu. 

grasu-xxl-1grasu-xxl-1

Artistul a făcut un gest care i-a uimit pe mulți, chiar în timpul reprezentației sale live. În timpul concertului, unul dintre fanii care se aflau lângă scenă a luat microfonul și i-a reproșat lui Grasu XXL că promovează jocurile de noroc online, mai exact la Casa Pariurilor. 

Citește și: Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații:”Vom crește fetița împreună”

Citește și: Vladimir Drăghia a semnat cu PRO TV.Actorul va avea două proiecte mari, o emisiune și un serial

Citește și: Cum a debutat Simona Gherghe în televiziune:„Nu exista varianta să mă întorc acasă'

Grasu XXL, cercetat de Poliție, după ce a agresat și înjurat un fan, în timpul unui concert

Grasu XXL a concertat în cadrul Nostalgia Festival, weekendul trecut. În timpul reprezentației live, unul dintre fani i-a reproșat artistului că promovează jocurile de noroc online. Într-un filmuleț ajuns viral pe TikTok, se vede și se aude toată întâmplarea dintre cei doi. „Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu', i-a spus fanul lui Grasu XXL. La rândul său, artistul nu s-a mai putut abține și a avut o reacție ieșită din comun. Până să acționez paza și să-i ia microfonul tânărului, Grasu XXL deja îl stropise cu apă pe bărbat, apoi a început să-l insulte. Mai mult, și-a îndemnat publicul să facă la fel. 

„Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești', sunt câteva replici venite din partea celebrului rapper, fiind vizibil foarte iritat. 

Grasu XXL, val de critici în mediul online după incident

Tot ce s-a întâmplat la Nostalgia Festival i-a adus mai multe critici rapperului, care a agresat și a insultat pe unul dintre fanii care au venit la concertul său. După ce filmulețul cu întregul incident a devenit viral pe rețelele sociale, internauții au reacționat imediat și au transmis mai multe comentarii negative vizavi de atitudinea lui Grasu XXL, în timpul prestației live. 

Polițiștii s-au sesizat, iar în acest moment autoritățile fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Poliția a oferit și un comunicat oficial în acest sens, notează Antena 3. 

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5', au anunțat polițiștii.

Sursă foto: Facebook, capturi TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton