Giulia Nahmany a primit un mesaj uluitor în Ierusalim, la Mormântul Sfânt: "A venit la mine un rabin și a spus..."

 Dumba Gabriela
.

Giulia Nahmany a primit un mesaj uluitor când a fost ultima dată la Mormântul Sfânt, în Ierusalim. Vedeta spune că și-a găsit adevărata menire în viață, iar ceea ce i-a transmis un rabin, în timpul vizitei la Mormântul Sfânt, a confirmat ceea ce știa deja.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Nahmany mărturisește că momentul special trăit la Ierusalim i-a întărit convingerea pe care o avea deja. Acolo, un rabin s-a apropiat de ea, a oprit-o pentru o clipă, apoi i-a mărturisit să continue să fie lumină pentru ea și pentru alții.

cine-e-giulia-nahmany.-cum-a-devenit-cunoscuta-concurenta-de-la-ferma-1280×720-1cine-e-giulia-nahmany.-cum-a-devenit-cunoscuta-concurenta-de-la-ferma-1280×720-1

Giulia Nahmany, moment special la Mormântul Sfânt, în Ierusalim

Giulia Nahmany și-a schimbat complet viața, dar spune că a avut nevoie de ani de zile să-și înțeleagă menirea pe acest Pământ. Dar acum se bucură de echilibrul din viața sa și spune că cel mai important aspect al noului drum pe care a pornit este energia feminină pe care o deține.

„Eu sunt lumină pură. Eu asta sunt. Eu sunt o ființă de lumină și una dintre misiunile mele pe acest pământ, pe care am înțeles-o și mi s-a și spus asta. Nu de mult am fost într-o călătorie în Israel, în țara mea natală, și am avut o experiență extraordinară în Ierusalim.

Nu este prima dată când merg la Mormântul Sfânt, dar de data asta a fost o experiență specială. Când am ieșit, a venit la mine un rabin și a spus: ‘Tu, tu ești foarte specială. Ești lumină. Ești pură. Ești foarte bună la suflet.

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme:'Nu mă pot lăsa de tot de…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine:’S-a îngroșat gluma’

Citește și: Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație:„A ieșit la mine și a început să zbiere, să se…’

Lucru pe care îl știam despre mine. Știam că sunt o persoană foarte bună, dar când a venit la mine și mi-a spus, mi-a dat un sentiment…

Da, știu că asta e una din misiunile mele și trebuie să ajung mai departe, să împărtășim această lumină', a declarat Giulia Nahmany  la un post TV.

Giula Nahmany și-a schimbat viața

„A fost un proces care a durat câțiva ani de zile să ajung la această armonie perfectă pe care o trăiesc în momentul de față. Trebuie multă conștientizare, mult studiu.

De multe ori, ceea ce trăim în exterior și în lumea asta urbană în care trăim, nu prea merge împreună cu ceea ce este în interior și atunci trebuie să trăim în echilibru și nu mereu este ușor.

Cred că faptul că sunt mereu conștientă de energia mea feminină. Sunt feministă și cred în puterea feminină. Trebuie să știm cum s-o gestionăm și să nu trecem la polul opus. Sunt foarte multe femei care sunt foarte puternice, independente, dar care și-au pierdut această energie', a concluzionat Giulia Nahmany.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton