”Dacă nu ai bani, mori, chiar și în spitale private” Cătălin Botezatu, acuzații dure despre sistemul medical din România

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Botezatu, acuzații dure despre sistemul medical din România. Dacă în trecut nu avea nimic de spus la adresa spitalelor și a sistemului medical din țară, după ce a interacționat cu ele lucrurile s-au schimbat. Celebrul creator de modă a venit cu o serie de replici dure despre ceea ce înseamnă sănătatea pe meleagurile românești. De asemenea, nu s-a ferit să spună clar și răspicat că banii pot cumpăra orice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este unul dintre numele sonore din țară și nu numai. Se face mereu remarcat de cei din jur și emană pozitivitate și voie bună în jurul său. De prea puține ori creatorul de modă a lăsat să se vadă și problemele cu care se confruntă. Ei bine însă, nu s-a mai putut abține și a divulgat că au fost momente când era pe patul de spital și singurul lucru pe care se baza erau doar banii.

bote-8bote-8

Celebrul creator de modă nu s-a sfiit și a explicat că a avut grave probleme de sănătate. Stilul de viață haotic, programul încărcat și lipsa somnului și-au pus amprenta asupra organismului său. Până la vârsta aceasta, designerul a fost operat de cancer și are, la activ, cinci stenturi montate la inimă. Nu i-a fost deloc ușor să treacă peste, astfel că acum are mai mult grijă privind starea lui. De asemenea, merge regulat în Turcia pentru un set de analize.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Cătălin Botezatu a spus că e „creația lui':„I le întorc înzecit'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:„Stau bine la capitolul dragoste, dar…'

Citește și: Regele Charles, atacat cu ouă, în timpul unei vizite în York.Protestatarul a fost reținut de poliție

Citește și: Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck:'Dețin controlul'

Cătălin Botezatu, acuzații dure despre sistemul medical din România

Cătălin Botezat a făcut o serie de afirmații tăioase pe baza a ceea ce a trăit în privința problemelor de sănătate. Fără a ezita, conștient că poate fi criticat de numeroase persoane pentru ceea ce spune, celebrul creator de modă a vorbit fără perdea despre sistemul medical din România. Mai concret, a dezvăluit că fără bani, ai o singură variantă când ajungi în spital și anume să accepți că nu se mai poate face nimic.

„Sistemul sanitar din România e jale, chiar și în spitalele private. Dacă nu ai bani sau dacă nu ești cineva, mori', a declarat Cătălin Botezatu, invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Cătălin Botezatu: 'Cu bani poți cumpăra totul'

Cătălin Botezatu nu duce lipsa banilor, ba chiar o duce foarte bine din punct de vedere financiar. Creatorul de modă are un succes colosal în acest domeniu, iar sumele pe care le încasează nu sunt deloc mici. Cu toate astea, vine un moment în care, faima și succesul nu mai contează, dar banii da. Așa a afirmat Cătălin Botezatu, explicând că doar cu bani poți să ai totul și să nu mori într-un sistem medical cum este în România.

'Cineva spunea că cu bani nu poți cumpăra nimic. Ba da, cu bani poți cumpăra absolut totul!', a mai spus Cătălin Botezatu.

Cum stă pe plan sentimental Cătălin Botezatu

Dacă din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce ține de starea de sănătate lucrurile merg bine, toți se întreabă cum stă pe plan sentimental. Spre surprinderea tuturor, Cătălin Botezatu a declarat că nu se poate plânge, iar asta ne duce cu gândul că are cine să-i țină companie. 

Merg tot timpul (n.r. la show-uri/prezentări) cu staff-ul meu, machiaj, coafură, fotograf… Nu amestecăm una cu cealaltă, niciodată! La braț, nu! În particular, da! Stau bine la capitolul „dragoste’, dar nu e ceva stabil, e ok, a povestit designerul în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton