Giulia Nahmany ține dietă de la 15 ani: “Nu mănânc zahăr, gluten, carne. Sunt vegetariană de aproape 7 ani”/ EXCLUSIV

.

Giulia Nahmany se simte bine în pielea ei și asta se vede. Mândră de silueta ei, actrița adoptă outfit-urile care îi pun în evidență formele. Pentru a se menține așa, ea a făcut schimbări majore în stilul de viață. Încă de la vârsta de 15 ani, Giulia a început lupta cu kilogramele în plus.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Giulia Nahmany a petrecut Ziua Copilului alături de cele două fiice ale ei, Caroline și Stephanie, într-un parc de distracții. Cu această ocazie, actrița ne-a povestit că silueta pe care a dobândit-o și de care se bucură în prezent este rezultatul multor ani în care a căutat soluții și a încercat diverse diete care să o ajute să scape de surplusul de greutate.

Giulia Nahmany: Toată viața mea este o dietă'

Giulia Nahmany a făcut schimbări în alimentație care îi permit să fie în cea mai bună formă. Toată viața mea este o dietă. Dietă înseamnă stil de viață sănătos. Cred că toată viața o să urmez acest stil de viață.

Nu mănânc zahăr, gluten, carne. Sunt vegetariană de aproape 7 ani. Cred că pur și simplu citind despre acest stil de viață și simțind pe pielea mea cum mă simt atunci când mănânc așa, asta m-a determinat. Niciodată nu am fost o mare carnivoră, dar schimbarea s-a declanșat atunci când am urmat o detoxifiere. Am văzut cât de bine mă simt și atunci am început să cercetez mai mult acest subiect', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Giulia Nahmany.

giulia_nahmany-1giulia_nahmany-1

A intrat la dietă când avea 15 ani, imediat după festivalul Calatis

De mică, Giulia a fost atrasă de muzică și a participat la diverse festivaluri. După un astfel de eveniment, adolescentă fiind, ea a decis să scape de surplusul de greutate. Practic, atunci a început războiul cu kilogramele în plus. Dieta serioasă am început-o la 15 ani. Îmi aduc aminte că am fost la festivalul de la Mangalia, Calatis, pe care îl prezenta Gabriel Cotabiță. Aveam 15 ani și eram supraponderală. Atunci am luat o decizie drastică: să slăbesc. Am urmat o dietă:  un an de zile am mâncat același lucru. Am început să fac sport, am slăbit', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Giulia Nahmany.

A oprit dieta în perioada sarcinii

De-a lungul timpului, vedeta s-a străduit să ajungă la silueta pe care în prezent o afișează cu mândrie. Am avut pauze de diete, dar cea mai mare pauză a fost când eram însărcinată cu Caroline, atunci chiar am luat o pauză: nu mă interesează, mănânc ce vreau eu!  Cu Stephanie, când eram însărcinată a doua oară am ținut dietă, am avut mare grijă ce mănânc', ne-a povestit ea.

Giulia Nahmany a fost prezentatoare la MCM România, iar în 2005 a reprezentat Israelul la festivalul Cerbul de Aur, unde a primit premiul de popularitate. Pe lângă muzică, ea și-a descoperit și alte pasiuni, cărora se dedică. Pregătesc un scenariu nou, un film – o comedie romantică , mai am proiect pe care momentan nu pot să îl dezvălui, avem aplicația Mahaba cu tot ce înseamnă un stil de viață sănătos, rețetele mele, yoga  și bineînțeles familia, și asta este un job, nu? E posibil să aveți o surpriză pe partea asta muzicală', a adăugat ea.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton