Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă: "Nu are nasul meu, deci e ok!"

 Laciu Andreea
.

Timpul trece cu pași repezi pentru Smiley și Gina Pistol, până când va veni pe lume fetița lor. Cei doi îndrăgostiți abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe. După ce au aranjat casa pentru micuță, acum se pregătesc pentru ziua cea mare. Ce a mărturisit Smiley în emisiunea Vorbește Lumea, la Pro TV?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că mai este foarte puțin până când Gina Pistol va deveni mamă pentru prima oară. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 are parte de o sarcină cu emoții. Chiar și așa, visul de a avea un copil a fost mult prea mare ca să nu reziste greutăților. Smiley a anunțat acum când se va naște, de fapt, fetița.

'Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune Smiley tăticul, nu simplu, Smiley!', a declarat cântărețul, în emisiunea prezentată de Lora și Cove.

gina_si_smileygina_si_smiley

Smiley și Gina Pistol și-au văzut fetița, la ecografie

După doar câțiva ani de relație cu Gina, lui Smiley i s-a dat toată viața peste cap. Acum a fost nevoit să facă niște modificări majore în casă, pentru ca fetița lui să aibă parte de tot confortul necesar.

'Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină… Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă ', a mai dezvăluit Smiley.

Citește și: Cum se simte Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină și ce probleme de sănătate are: „Am dureri de simt că înnebunesc’

Citește și: O mai ții minte pe Gianina Corondan? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani

Citește și: Ce probleme are Gina Pistol cu sarcina, pe ultima sută de metri: „Credeam că o să-mi fie ușor!”

Citește și: Alessia susține că au fost emise două ordine de protecție împotriva fostului soț: „Fac terapie la psiholog'

Ce a anunțat Smiley despre noul sezon Românii au Talent

Chiar dacă va avea destule de făcut după nașterea fetiței, Smiley are planuri mari și în carieră. Ce pregătește artistul pentru următorii ani?

'Va fi cel mai tare sezon, zic eu, pentru că am fost aproape, la filmări, am simțit tot… Sezonul al 11-lea va fi cel mai tare. Iar muzical… Urmează o nouă piesă, pe 12 februarie. A doua, după aceea în duet cu Delia. Vor fi colaborări inedite. Iar în fiecare lună voi scoate o piesă. Și în următorii doi ani voi crea muzică încontinuu', a încheiat cântărețul.

Iubita lui Smiley a suferit din cauza retenției de apă, având mâinile și picioarele umflate, s-a plâns de oboseală, dar și de… sforăit – lucru pe care i l-a confirmat chiar partenerul ei -, iar în ultima vreme, de kilogramele în plus. Cu toate acestea, bucuria momentului în care își va strânge micuța în brațe o face pe vedetă să treacă peste orice neplăcere.

Recent, Gina le-a povestit fanilor ei că a avut un șoc în momentul în care s-a urcat pe cântar, ocazie cu care a constatat că greutatea ei a crescut vertiginos în ultima vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton