Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. Prima imagine de pe platourile de filmare

 Raiciu Adriana
.

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. După ce a devenit mămică pentru prima oară, iubita lui Smiley a decis să-și dedice tot timpul fetiței sale. Astfel, vedeta a renunțat la anumite proiecte pentru o perioadă. Însă, de curând, s-a filmat pe platourile de filmare, fapt care i-a adus imediat cu gândul pe internauți că o să revină în sezonul 10.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna martie, Gina Pistol a adus pe lumea o fetiță perfect sănătoasă. Prezentatoarea a decis să stea pentru o perioadă acasă, pentru a se ocupa îndeaproape de micuța Josephine.

gina-pistolgina-pistol

Fanii s-au tot întrebat când revine la televizor, ținând cont de faptul că Irina Fodor i-a luat locul doar pentru o anumită perioadă. Ei bine, prima fotografie cu Gina Pistol de pe platourile de filmare a surprins pe toată lumea.

Citește și: De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley: „Mi-am luat doar câteva lucruri’

Citește și: Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: „Mai negociem'

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire: „E o ocazie bună să…’

Citește și: Primele fotografii de la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu

Gina Pistol revine la Chefi la cuțite

Luna trecută, Gina Pistol a avut o conversație savuroasă cu iubitul ei, despre întoarcerea în televiziune. Acum, simpatica prezentatoare se pare că s-a decis, întrucât a postat prima fotografie de pe platourile de filmare.

Mai exact, au început pregătirile pentru sezonul 10 al emisiunii de la Antena1, iar vedeta le-a promis fanilor că o să revină atunci. Ei bine, se pare că acest lucru se va întâmpla, într-adevăr, întrucât s-a filmat pe platoul de filmare, iar imaginea a fost distribuită pe contul ei de Instagram.

Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!', a spus Gina Pistol emoționată, înainte de a se retrage de pe micile ecrane.

A vrut să fie concurentă la Asia Express

Spre surprinderea tuturor, Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express, ci nu prezentatoare. În cadrul unui interviu, aceasta a dezvăluit cum s-a gândit să participe la această emisiune.

Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să patricip, dar mă frământa o întrebare: Cu cine fac eu echipă? Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața…

Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert. Am dat câteva probe ca prezentatoare tv. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu așa. Acum uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare’, a mai dezvăluit ea la Antena 1.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton