Gina Pistol revine la Asia Express. În ce loc exotic se va filma emisiunea, sezonul 5

 Borcilă Andreea
.

Gina Pistol revine la Asia Express. Noii concurenți vor ajunge într-un loc exotic, de data aceasta, în America de Sud. Astfel, au început pregătirile pentru al cincilea sezon al reality-show-ului „Asia Express', de la Antena 1. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În 2022, fanii Asia Express au aflat că producătorii și echipa s-au apucat de lucru pentru un nou sezon al celei mai urmărite emisiuni de la Antena 1, cel cu numărul 5. S-au stabilit țările pentru trasee din concurs. Dacă pentru unii dintre concurenți, totul este floare la ureche, pentru alții încă mai există loc de negocieri. 

gina-pistol-problema-4gina-pistol-problema-4

Gina Pistol revine la Asia Express, în sezonul 5. După patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda, Sri Lanka și India, Filipine și Taiwan, Turcia, Georgia, Iordania și Israel, producătorii au decis ca următorul traseu să se desfășoare în Mexic și Columbia, mai exact în capitala Bogota. Astfel, s-a dat deja startul pentru un nou sezon de Asia Express, sezonul cinci.  

Citește și: Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol.Momentul a fost imortalizat pe Instagram

Citește și: Ce problemă are Gina Pistol:„Nu știu dacă e cauză hormonală sau post-COVID'

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial.Condiția lui J Lo legată de viața lor sexuală

Citește și: Explozii în regiunea separatistă Transnistria. Prima reacție a Kremlinului:”Știrile care vin de acolo sunt îngrijorătoare”

Gina Pistol revine la Asia Express, în sezonul 5

Gina Pistol ar putea să apară, din nou, pe micul ecran, după ce Irina Fodor i-a ținut locul. Frumoasa blondină a fost gazda mai multor proiecte tv de la Antena 1, inclusiv Chefi la cuțite. Odată cu nașterea primului ei copil, micuța Josephine, Gina Pistol și-a luat liber în perioada de maternitate. Cât despre noii concurenți, producătorii de la Asia Express și-au trimis deja ofertele către potențialii concurenți ai sezonului 5. În ceea ce privește echipa de coprezentatori, Oase și actorul Marius Damian vor colabora și de această dată. 

Gina Pistol, din nou la Chefi la cuțite 

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta se află în concediu de maternitate după ce a născut, iar acum a anunțat că revine la vechea sa pasiune. Blondina este nerăbdătoare să se întoarcă pe micile ecrane, prezentând Chefi la cuțite. Gina a declarat că înlocuirea sa cu Irina Fodor a fost doar pentru noua emisiune Chefi fără limite, filmată în Grecia, deoarece ea nu a putut ajunge la filmări. Blondina a anunțat că filmările la Chefi la cuțite vor începe în curând.

„În primul rând nu-i vorba despre Chefi la cuțite. Acum va începe Chefi fără limite pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările‘, a declarat Gina Pistol pentru Playtech.ro.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton