Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, primele declarații despre relația cu mama sa: „E omul meu preferat. Și cu asta...”

 Miniosu Alexandra
.

Pe Carmen Tănase o cunoaște toată lumea, dar puțini știu cine este fiul ei. Tânărul, pe numele lui Tudor Parhon, a oferit primul interviu în care, printre altele, a vorbit și despre relația cu celebra lui mamă. Acestuia i-ar surâde ideea să scrie scenariul unei comedii, în care cea care i-a dat naștere să joace din nou alături de State Potcovarul, însă el s-a lăsat momentan de regie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase e cunoscută de o țară întreagă, mai ales pentru rolul ei din serialul „Inimă de țigan', în care o juca pe Flăcărica. Deși are mii de fani, puțini știu că marea artistă are un fiu. Acesta se numește Tudor Parhon, iar în prezent se bucură de un succes uriaș datorită picturilor lui. Acestea sunt expuse la parterul Bibliotecii Naționale din București, până pe data de 2 mai. Lucrările sunt scoase la vânzare la prețuri cuprinse între 250 și 500 de euro.

carmen-tanase-fiu-1carmen-tanase-fiu-1

Reporterii Ego.ro au fost prezenți la vernisaj, iar cu acest prilej fiul lui Carmen Tănase a oferit un interviu de colecție, destul de amplu. Tânărul a vorbit și despre mama lui, dezvăluind câte puțin din relația excelentă pe care o are cu aceasta.

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul'

Citește și: Cu ce își ocupă timpul Carmen Tănase de când s-a mutat la țară:”Sunt ambițioasă și vreau să fac singură totul”

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina.La ce eveniment a participat

Citește și: Explozii în regiunea separatistă Transnistria. Prima reacție a Kremlinului:”Știrile care vin de acolo sunt îngrijorătoare”

Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, primele declarații despre relația cu mama sa

Tudor Parhon o descrie pe mama lui, Carmen Tănase, drept omuil lui preferat. Pentru el, ea este absolut tot. Consideră că astfel a exprimat cam tot ceea ce artista înseamnă pentru el.

„Nu știu să vă spun despre ea ca mămică, pot să vă spun foarte simplu că este omul meu preferat, indiferent de ideea că e maică-mea. Este absolut tot. Și cu asta am spus cam tot ce înseamnă ea pentru mine', a spus fiul lui Carmen Tănase pentru ego.ro.

Cu ce se ocupă Tudor Parhon

În prezent, fiul lui Carmen Tănase a renunțat la regie, momentan, însă scrie în continuare. Acesta a mărturisit că l-ar interesa să scrie o comedie pentru mama lui și pentru Gheorghe Visu, pentru că au făcut o echipă foarte bună pe platourile de filmare.

„Eu personal m-am lăsat momentan de regie, dar scriu. Da, la nivel de scenariu, m-ar interesa să scriu o comedie pentru mama și pentru Gheorghe Visu, sunt oameni foarte puternici, actori foarte buni, ar fi un succes!

Dar de regizat nu m-aș ocupa eu. Ideea este dacă se mai fac filme, nu știu. Problema este cu această incertitudine, cu valurile de pandemie, când și dacă vine altul… Chiar dacă, să zicem, pregătim acum un film, ne mișcăm foarte repede, facem rost de bani și dăm drumul la filmări la vară, iar la toamnă îl ducem în cinema, totul este atât de nesigur. Oricând se poate închide iar tot. Și-s bani pierduți, dar și timp', a eplicat Tudor Parhon.

Tudor Parhon a locuit în Amsterdam

Fiul lui Carmen Tănase a început să studieze Regia în România, iar ulterior s-a mutat în Amsterdam, pentru o perioadă. Întrebat dacă s-ar mai întoarce acolo, peste hotare, el a susținut că ar avea această dorință doar dacă orașul se va întoarce la ceea ce a fost odată.

„Depinde ce înseamnă 'după pandemie'. S-a mai potolit un pic și anul trecut în perioada aceasta, apoi iar a revenit, nu avem certitudini. Cândva, mi-aș dori să mă întorc în Amsterdam, dacă și Amsterdamul se va întoarce la ce a fost odată.

Am început în țară Regia, am stat un an aici, apoi m-am mutat acolo. Am fost freelancer. Este însă o societate destul de închisă, mai ales în breasla filmului, favorizează și expații, însă doar pe aceia care sunt foarte 'olandizați'. Trebuie să-ți asumi cumva că ești olandez, că ești în Olanda, și așa ți se deschid ușile. Nu am învățat olandeza, doar prea puțin, dar am refuzat să vorbesc. Nu am reușit, sună absolut îngrozitor, nu îmi iese mie prin gură. Am vorbit acolo doar în engleză', a povestit el.

E strănepotul regretatului doctor Constantin Ion Parhon

Tudor Parhon e strănepotul regretatului medic endocrinolog Constantin Ion Parhon. Fiul lui Carmen Tănase a mărturisit, însă, că el nu e atras deloc de medicină și că nu știe nici măcar cum să acorde primul-ajutor. În schimb, e atras de religie și biserică.

„Nu sunt atras de medicină, nu știu nici măcar să dau un prim-ajutor. În familia noastră au fost foarte mulți medici, mi se pare că s-au dus cât de departe se puteau duce, eu chiar nu mai aveam cu ce inovație să vin în medicină. Așa că am ales regia și pictura…', a mai mărturisit acesta.

„Nu am făcut vaccinul'

Printre altele, Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, a vorbit și despre vaccinul anti-COVID-19. Întrebat dacă l-a făcut, acesta a oferit un răspuns negativ, oferind și o explicație.

„Nu am făcut vaccinul, eu am o profundă neîncredere în Stat, în general, tendința e să nu fac ce zice. Ne-au dat și etnobotanicele legale, țin să fiu extrem de suspicios. Dacă aș fi fost într-o grupă de risc, poate l-aș fi făcut, dar nu sunt, așa că nu am de ce. Am avut astm, când eram foarte mic. Mi-a trecut, după pubertate, brusc. Până atunci a fost însă coșmar…', a susținut fiul artistei.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Ego.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton