Cum se simte Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune: "Am niște reacții ciudate, stăm izolați"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se simte Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune. Gina Pistol și-a construit o carieră frumoasă în televiziune, iar de-a lungul anilor a evoluat până a ajuns prezentatoarea unor show-uri de renume. Recent, partenera lui Smiley a anunțat că se retrage din televiziune, astfel că sezonul „Chefi la cuțite”, difuzat în prezent, este ultimul în care o vom vedea pe Gina la cârma emisiunii. Gina Pistol se focusează în prezent pe creșterea fiicei sale, Josephine și a povestit cum se adaptează la noua ei viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune. Gina Pistol și partenerul ei, Smiley, trăiesc o frumosă poveste de dragoste și, chiar dacă nu sunt căsătoriți, cei doi formează deja o familie, alături de fiica lor, Josephine. Gina Pistol a devenit una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micile ecrane, după ce a prezentat Asia Express și Chefi la Cuțite. Din nefericire pentru fanii ei, Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune pentru a se concentra pe creșterea fiicei sale, Josephine. Vedeta se adaptează bine la viața de mămică cu normă întreagă și chiar nu mai agreează atât de aparițiile publice. Iată ce a povestit Gina Pistol în cadrul unui interviu.

images-14-1images-14-1

Cum se simte Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune

Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune și nu regretă câtuși de puțin decizia pe care a făcut-o. Prezentatoarea a declarat că se bucură de fiecare clipă petrecută cu fiica ei, iar căminul a devenit întregul ei univers, motiv pentru care ieșirile în public nu o mai încântă atât de mult.

Citește și: Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Primele imagini

Citește și: Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune'. Cu ce se ocupă de când a plecat de la Antena 1

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și: Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: „Plănuiesc să…”

„Eu am niște reacții ciudate, pentru că stând mai mult cu Josephine în casă și stăm și un pic izolați așa, cumva lumea mea este bucla noastră. Când ies și văd mulți oameni îmi e un pic greu să mă adaptez la forfotă și la mulțime. Este greu să încerci să fii cea mai bună mamă pentru copilul tău, să fii și bună la locul de muncă, să fii și activă în rețelele sociale', a mai spus prezentatoarea TV, potrivit Antena Stars.

Gina Pistol, despre educația fiicei sale: „Nu este un copil obraznic”

Gina Pistol a vorbit deschis și despre educația pe care o oferă fiicei sale. Vedeta vrea să-i ofere cât mai multă libertate fiicei sale, mai ales că micuța este ascultătoare și înțelege imediat când este atenționată.

Eu tot timpul am vorbit deschis despre trăirea mea ca mamă și foarte multe femei au fost la sentimentul meu sau au mai fost câteva persoane care au înțeles greșit ceea ce voiam eu să spun. Ea nu este un copil obraznic, este un copil care înțelege și de când eram mică mi-am explicat ce se poate întâmpla dacă nu este atentă și dacă face anumite lucruri. Nu suntem genul de părinți care să sară imediat pe ea, noi îi oferim libertate atât cât trebuie. Chiar este un copil bun!', a mărturisit partenera lui Smiley.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton