Horoscop 2 aprilie 2023. Două zodii vor fi cerute în căsătorie

 Oana Pantazi
.

Horoscop 2 aprilie 2023. Astrele le vor pregăti provocări de toate felurile celor mai mulți nativi azi, dar cei mai surprinși vor fi, cu siguranță, Peștii și Racii, cărora li se poate schimba statutul matrimonial, dacă nu au primit o cerere în căsătorie până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 aprilie 2023. Berbec

Duminica nu se muncește, așa că nu te vei abate de la acest obicei, chiar dacă membrii familiei îți vor reproșa dezordinea din casă. Mai mult, te vei bucura pe deplin de această zi frumoasă și în cele din urmă îți vei corupe și partenerul să iasă din casă. O întâlnire neașteptată îți va aduce o mulțime de beneficii.

Horoscop 2 aprilie 2023. Taur

Chiar dacă nu ești în cea mai bună dispoziție, lucrurile se vor schimba pentru tine, spre după-amiază, când un telefon de la o persoană din trecutul tău te va scoate din letargie. Dacă ai partener deja, asta ți-ar putea crea probleme în cuplu, însă curiozitatea și dorința de adrenalină nu-ți vor permite să refuzi o ieșire în oraș.

Horoscop 2 aprilie 2023. Gemeni

Problemele din relația de cuplu se pot acutiza astăzi, mai ales dacă tu și partenerul tău sunteți împreună acasă. Încearcă să nu-ți impui opiniile cu forța, fiindcă vei ajunge să vorbești singură. Vestea bună e că ți se vor materializa niște planuri de vacanță, în care vei pleca oricum, cu sau fără partener…

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Horoscop 2 aprilie 2023. Rac

Aștepți de atâta timp inelul și marea întrebare, încât vei fi luată complet prin surprindere, azi, de partener. Aceasta va fi prima zi a noii tale vieți, așa că poți începe să-ți faci planuri. Nativii care sunt deja căsătoriți s-ar putea să decidă să-și mărească familia, așadar azi este o zi a veștilor bune pentru Raci.

Horoscop 2 aprilie 2023. Leu

Abia așteptai ieșirea de azi cu prietenii, însă s-ar putea să nu te întorci acasă prea fericită… Asta deoarece gelozia îți va juca din nou feste, deși partenerul tău nu va depune niciun efort în sensul ăsta. Pur și simplu atrage sexul opus ca un magnet! Dacă nu te poți stăpâni, ori schimbi partenerul, ori te obișnuiești cu asta!

Horoscop 2 aprilie 2023. Fecioară

Abia așteptai weekendul ca să te distrezi și să te relaxezi din plin. Dorința de a bifa mai multe lucruri deodată s-ar putea să te obosească și pot apărea probleme de sănătate, cu precădere la nivel digestiv. Încearcă să nu mănânci mai mult decât poți și nici nu bea dacă ești unicul șofer din familie!

Horoscop 2 aprilie 2023. Balanță

Astăzi vei primi un telefon neașteptat de la cineva care îți vrea binele… Asta doar aparent, pentru că informațiile pe care le vei primi despre partenerul tău te vor deranja. Ar fi bine să verifici din mai multe surse înainte de a isca un scandal sau chiar de a pune capăt relației de cuplu sub impulsul geloziei.

Horoscop 2 aprilie 2023. Scorpion

De mult n-ai mai avut o zi atât de bună, așadar profită din plin de tot ce ți se oferă, pentru că azi îți merge extraordinar pe plan personal. Drept urmare, poți reînnoda niște relații de familie și chiar o poveste de dragoste mai veche sau, de ce nu, poți reanima niște sentimente… E cineva acolo pe care nu l-ai uitat și care ar putea reveni în viața ta.

Horoscop 2 aprilie 2023. Săgetător

Ai o mulțime de intenții bune, dar modul tău oarecum deranjant de a-i obliga pe cei din jur să-ți facă pe plac azi nu va funcționa. Cineva te va pune la punct, și asta îți va jigni sentimentele, dar ar trebui să înveți că nu ai mereu dreptate… Spre seară, partenerul tău îți va face o surpriză care te va face să uiți de toate neplăcerile de peste zi.

Horoscop 2 aprilie 2023. Capricorn

Duminica e ziua ta preferată, pentru că profiți din plin de clipele libere, și nici azi nu vei face excepție. Nu e exclus să ieși din oraș alături de familie și prieteni și chiar să puneți de un grătar în aer liber. Mare atenție la excese, fiindcă vei avea tendința să mănânci mai mult decât este cazul!

Horoscop 2 aprilie 2023. Vărsător

Azi vei redescoperi utilitatea agendei telefonice și a faptului că nu-ți ștergi niciodată contactele. Cineva din trecutul tău va reveni în viața ta în cel mai natural mod, ca și când v-ați fi despărțit ieri. Dacă alegi să reînnozi fosta relație de iubire, ar fi bine ca de data asta să-ți reamintești de ce v-ați despărțit inițial…

Horoscop 2 aprilie 2023. Pești

Ți-ai făcut deja planurile pentru sărbătorile pascale, dar agitația partenerului tău de viață îți dă de gândit. Mai mult, faptul că pare să aibă secrete cu ceilalți membri ai familiei tale ți se pare ușor suspect. Poate nu ar trebui să anticipezi și să-i strici surpriza, pentru că este vorba despre un cadou cu… diamant. Bat clopotele de nuntă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton