Ce reacție a avut Gina Pistol, după ce a aflat că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară. Gestul i-a uimit pe fani!

 Dumitrache Laura
.

Gina Pistol trăiește o poveste de dragoste alături de Smiley, cei doi având împreună o fetiță minunată. În trecut, artistul a avut o relație de câțiva ani cu Laura Cosoi. Recent, actrița a anunțat că este însărcinată a treia oară, iar Gina a reacționat. Gestul prezentatoarei TV i-a uimit pe internauți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi a anunțat că va deveni mamă pentru a treia oară. Actrița a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată, iar multe vedete au felicitat-o. Multă lume știe că Laura Cosoi și Smiley au avut o relație de iubire care a durat mulți ani, iar apropiații se așteptau ca aceștia să facă marele pas. Ei bine, fiecare a mers pe drumuri său, iar acum ambii și-au construit familii alături de alți parteneri.

Laura Cosoi insarcinataLaura Cosoi insarcinata

Smiley și Gina au împreună o fetiță de 10 luni, iar Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, având împreună două fetițe. Recent, actrița a anunțat că vor deveni părinți a treia oară. Cu toate că s-au despărțit, Laura și Smiley au rămas prieteni, iar între Gine și Laura se pare că nu există ranchiune. Prezentatoarea de la Antena 1 a reacționat după ce a Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată.

Citește și: Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil:„Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu'

Citește și : Ce spune Gina Pistol despre revenirea la Asia Express:„Se duce o luptă în mine'

Citește și: A murit Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu. Primele cuvinte ale artistei:„Dacă mai aveai un pic de răbdare…'

Citește și: Cum arată mama și bunica lui Smiley.Artistul s-a fotografiat cu femeile din familia lui

Gina Pistol a reacționat după ce a aflat că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară

Fericire mare în familia Laurei Cosoi! Actrița este însărcinată a treia oară și este extrem de nerăbdătoare să își strângă în brațe bebelușul. Vedeta a făcut anunțul în prima zi de Crăciun, postând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fanii, dar și numeroase vedete au reacționat la postarea Laurei, iar printre acestea s-a numărat și Gina Pistol, iubita lui Smiley. Prezentatoarea Tv a apreciat postarea făcută de fosta iubită a lui Smiley.

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară în luna martie, aducând pe lume o fetiță, Josephine. Vedeta TV formează un cuplu cu Smiley de câțiva ani, dar cei doi au preferat să își țină la distanță povestea de dragostea.

Laura Cosoi, însărcinată a treia oară

Laura Cosoi se poate declara o femeie împlinită. Vedeta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar la trei ani după nuntă a venit pe lume prima lor fiică, Rita. În 2020, Laura a născut-o pe Vera, cea de-a doua fetiță. Cei doi au fost iubiți cu mulți ani în urmă, iar după ce s-a despărțit de Smiley, Laura și Cosmin au reluat legătura, iar acum formează o familie minunată.

Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!', a scris Laura Cosoi pe Instagram.

În ce relații au rămas Laura Cosoi și Smiley

În urmă cu nouă ani, Smiley și Laura Cosoi puneau capăt relației lor. Cei doi au ajuns la final de drum după o frumoasă poveste de iubire, iar fanii au rămas șocați când au aflat că aceștia s-au despărțit. Anii au trecut și atât artistul, cât și actrița au reușit să-și găsească sufletul pereche. Laura Cosoi a declarat într-un interviu că nu s-a despărțit de Smiley din cauza infidelității, mărturisind că speculațiile la adresa lor nu le-a afectat niciodată relația.

Cei doi au rămas în relații bune și chiar s-au felicitat adesea pentru realizările din viețile lor. Laura a declarat că se bucură enorm pentru că Smiley a devenit tăric și le-a transmis gânduri bune fostului iubit și Ginei Pistol. 'Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun.', spunea Laura, potrivit Spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton