Gina Pistol s-a accidentat la mână. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley: "Am căzut fugind după..."

 Dumitrache Laura
.

Gina Pistol și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce a postat o imagine în care apare cu mâna bandajată. Prezentatoarea tv le-a explicat internauților că a trecut printr-un moment cumplit. Iubita lui Smiley a căzut și și-a luxat mâna, iar medicii au fost nevoiți să îi bandajeze mâna.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară pe 9 martie 2021, formând un cuplu de câțiva ani cu Smiley. Cei doi și-au ținut relația secretă ceva timp, dar apariția sarcinii i-au determinat pe aceștia să oficializeze relația. De la o vreme, Gina a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar astăzi și-a îngrijorat fanii.

Gina cu mana bandajataGina cu mana bandajata

Iubita lui Smiley se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. După ce a devenit mămică, prezentatoarea tv este mereu pe fugă și încearcă să rezolve toate lucrurile într-un timp foarte scurt. Ei bine, în unele situații se mai întâmplă și accidente, iar Gina s-a ales cu mâna bandajată.

Citește și: Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol.Momentul a fost imortalizat pe Instagram

Citește și: Ce problemă are Gina Pistol:„Nu știu dacă e cauză hormonală sau post-COVID'

Citește și: Cristi Brancu, despre divorțul cuplului Alina Sorescu – Alexandru Ciucu:”E limpede că nu s-au înțeles la notar”

Citește și: Anca Țurcașiu a plâns la TV după ce fiul ei s-a căsătorit.Ce a făcut nora artistei din prima clipă în care a văzut-o

Gina Pistol s-a accidentat la mână

Gina Pistol a devenit mamă cu acte în regulă, iar viața acesteia s-a schimbat complet. Vedeta a adus pe lume o fetiță minunată, iar Josephine este în centrul atenției. Recent, iubita lui Smiley și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare, după ce s-a afișat cu mâna bandajată. Gina Pistol a suferit un accident, dar i-a asigurat pe fani că este bine. Prezentatarea de la Antena 1 a spus că a căzut  în timp ce fugea după iluzii'. În imaginea postată la InstaStory, Gina apare cu mâna bandajată, în timp ce se afla la volan.

Totodată, vedeta le-a mulțumit persoanelor care au ajutat-o, inclusiv lui Florin Dumitrescu și soției sale. Cel mai probabil accidentul s-a produs la filmările de la „Chefi la cuțite'. Am căzut. Am căzut fugind după iluzii. Am picat pe lux. Șampanie. Și confetti. Puteam să fiu neroadă și să mă împiedic pe stradă. Da am ales ‘lucs-ul. Este decât ‘luxat’', a spus Gina Pistol.

Gine Pistol revine la TV

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu apreciat și iubit de multă lume. De când au devenit părinți, cei doi sunt în culmea fericirii. Dacă până acum Gina a acordat tot timpul fiicei sale și a stat în permanență cu ea, vedeta a revenit la filmări.

Gina Pistol filmează noul sezon al emisiunii Chefi la cutite, și este extrem de fericită. Iubita lui Smiley a postat mai multe imagini de la filmări, unde se distrează alături de jurați și echipa de producție.

Gina Pistol, despre rolul de mamă

Gina Pistol este o mamă fericită, dar și o femeie împlinită. Vedeta a recunoscut că nu vrea să pară o mamă perfectă, mărturisind că i-a fost foarte greu. Prezentatoarea tv a împărtășit cu fanii săi primele momente cu fiica ei, spunând că este foarte norocoasă că îl are pe Smiley alături de ea.

„Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ceea ce citisem în cele nouă luni de sarcină am uitat imediat ce am ajuns acasă. Am noroc cu Andrei, rămâne calm și liniștit atunci când eu nu pot”, a spus Gina, la scurt timp după ce a devenit mamă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton