"Crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi". Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache

 Dumitrache Laura
.

Gina Matache a reacționat dur după ce fiica ei, Oana Matache, a răbufnit pe rețelele de socializare. Sora Deliei a postat un mesaj în mediul online, după ce a fost criticată de multă lume că ar fi pus capăt căsniciei cu Răzvan Miheț și s-a cuplat cu Răzvan Siffredi. Gina Matache nu este de acord cu noua relație a fiicei sale și a postat un nou mesaj pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Matache se numără printre persoanele care nu sunt de acord cu noua relație a Oanei Matache. Fiica sa cea mică a divorțat de tatăl copiilor ei și s-a mutat împreună cu noul ei iubit, Radu Siffredi. După ce mulți au criticat-o, Oana Matache a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător.

333385293_3408500346079922_7588609016899252796_n333385293_3408500346079922_7588609016899252796_n

Gina Matache s-a declarat nemulțumită de noua relație a fiicei sale. După mesajul postat de Oana Matache pe rețelele de socializare, mama Deliei a reacționat dur și i-a transmis un mesaj subtil fiicei sale. Gina Matache este de părere că Oana Matache va da de greu.

Citeste si:Răzvan Miheț a luat copiii de la Oana Matache și a petrecut weekend-ul alături de ei: „Poate să vină oricând să îi vadă”

Citește și: Cine este Oana Matache și cu ce se ocupă

Citește si:Cătălina Ponor a postat prima imagine cu chipul fiului ei. Cum arată micuțul Vlad, la două luni

Citeste si:Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu o ghicitoare la America Express și le-a prezis viitorul relației: „Linia dragostei e…'

Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache postat pe rețelele de socializare

Gina Matache continuă să-i atragă atenția fiicei sale cu privire la noua sa relație. Interpreta de muzică populară nu este de acord cu relația pe care Oana Matache o are cu Radu Siffredi. După ce sora Deliei a postat pe Instagram un mesaj referitor la ce se spune și se scrie în legătură cu viața ei, Gina Matache a reacționa dur în mediul online. Mama Deliei este de părere că fiica ei cea mică va trece prin momente grele și își va da seama mai târziu ce înseamnă eforturile de mamă.

„Preia o casă, o familie, și vei ști cât costa zilnic oala care îți potolește foamea… crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi. Odată ce îți porți propria apă, vei afla valoare fiecărei picături', este mesajul publicat de Gina Matache, pe pagina sa de Instagram.

Cum au reacționat internauții la mesajul postat de Gina Matache

Gina Matache a declarat în nenumărate rânduri că nu este de acord ca Oana Matache să fie împreună cu Radu Siffredi, un tânăr în vârstă de 28 de ani. Sora Deliei și-a luat cei doi copii și s-a mutat alături de noul ei iubit. După noul mesaj postat de Gina Matache, internauții s-au împărtit în două tabere. Unii sunt de acord cu mama Deliei, în timp ce alțiii o critică pentru că nu își susține fiica. „Deja dramatizezi, un copil nu este dator cu nimic unui părinte. În viață primim ceea ce oferim indiferent de gradul de rudenie. Mă repet, un copil nu este dator părinților cu nimic, copilul nu cere să vină pe lume. L-ai crescut și i-ai oferit cele necesare pentru că tu ai hotărât să-l aduci pe lume.

Un părinte are datoria să vegheze asupra copiilor mereu. La început chiar am crezut că Oana a luat-o pe ulei tare. Dar de fapt tu ai făcut oamenii să creadă asta, ți-ai aruncat fata în ghearele noastre, oamenilor din online, oameni care vorbim mai mult rău decât bine și asta o afectează.”/ „Vă place doamnă ce ați creat fetei dumneavoastră? Vă place postarea ei? , au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Ginei Matache.

Oana Matache: „Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat”

Sora Deliei a izbucnit și și-a spus punctul de vedere. Oana Matache a postat pe Instagram un mesaj surprinzător, declarând că nu și-a pus copiii în pericol. Mai mult, aceasta susține că toți l-au cunoscut pe Radu Siffredi, mai putin mama ei.

Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației, și nici el, atât cât nici eu nu am permite ca un „personaj problematic' să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nici nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică, fără nicio dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar', a transmis Oana Matache în mediul online.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton