"Ca femei, știm că sexul înseamnă mai mult decât sex". De ce le cere Gillian Anderson femeilor să-i trimită scrisori cu fanteziile lor sexuale

 Oana Pantazi
.

Cu 30 de ani în urmă, Gillian Anderson făcea furori în rolul agentului Scully, alături de agentul Mulder (David Duchovny) în Dosarele X! Recent, actrița a intrat din nou în atenția fanilor, după ce le-a cerut femeilor să-i trimită scrisori cu fanteziile lor sexuale. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță v-o aduceți aminte pe Gillian Anderson în Dosarele X, serial care a încins imaginația telespectatorilor cu trei decenii în urmă. Serialul-fenomen a făcut furori, la fel și protagoniștii însetați să descifreze cât mai multe mistere. La 54 de ani, actrița are la fel de mulți fani, mai ales că joacă în blockbusterul „Sex Education”, difuzat pe Netfllix, unde interpretează rolul unui terapeut sexual. Cu toate acestea, fanii ei au fost uimiți de cerința actriței.

„The X-Files” (1998) Fox„The X-Files” (1998) Fox

Gillian Anderson, din Dosarele X, le cere femeilor să-i trimită scrisori cu fanteziile lor sexuale

Într-o postare pe Instagram, care s-a viralizat rapid, Gillian Anderson, aka Scully din Dosarele X, le-a cerut femeilor să-i trimită mesaje cu cele mai ascunse dorințe ale lor, dezvăluind ulterior că intenționează să scrie o carte pe acest subiect, notează cnn.com.

„Ca femei, știm că sexul înseamnă mai mult decât sex, dar multe dintre noi nu vorbesc despre asta. Temerile și fanteziile noastre cele mai profunde și intime rămân închise în interiorul nostru. Până când cineva vine cu cheia. Ei bine, aici este cheia ta! Am o carte cu scrisorile tale anonime către mine. O carte care explorează modul în care femeile gândesc despre sex, pentru că sexul este despre femeie și maternitate, infidelitate și exploatare, consimțământ și respect, corectitudine și egalitarism, dragoste și ură, plăcere și durere', a spus Gillian.

Citește și:Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Cum se simte actorul, după ce și-a rupt 30 de oase: „Am fost foarte…

Citește și: Ce dietă ține Amalia Năstase. Trucul prin care își menține silueta, după ce a slăbit: „Vă spun cele trei idei principale

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a pozat în costum de baie, în zăpadă: „Albă ca…

Actrița și-a întrebat urmăritorii din social media dacă au vreo fantezie secretă pe care ar împărtăși-o doar cu cei în care au cea mai mare încredere.

„De unde vii, indiferent dacă ai 18 sau 80 de ani, te culci cu bărbați sau femei sau cu persoane nebinare sau cu toți sau cu nimeni. Vreau să vă cunosc cel mai personal. Să deschidem această conversație împreună și să creăm ceva revelator', a mai spus actrița, conform sursei citate.

Gillian Anderson nu a avut noroc în dragoste

Dacă viața profesională a fost satisfăcătoare, aducându-i inclusiv un Glob de Aur, în plan personal actrița nu a stat prea bine la capitolul dragoste. A divorțat de directorul canadian de artă de televiziune și designerul de producție Clyde Klotz în 1997, după trei ani de căsnicie. Cei doi au avut împreună o fată: Piper Maru Klotz, în vârstă de 28 de ani acum.

Șapte ani mai târziu a spus din nou „da' și s-a căsătorit cu producătorul de film Julian Ozanne. Căsnicia a durat tot 3 ani, fără ca cei doi să aibă copii.

Vedeta a avut apoi o relație cu omul de afaceri Mark Griffiths. Și-au acordat o nouă șansă, fără însă să se căsătorească. Relația s-a destrămat după 6 ani, dar cei doi au împreună doi copii: Oscar Griffiths în vârstă de 13 ani și Felix Griffiths în vârstă de 11 ani.

În prezent, Gillian Anderson are o relație cu scenaristul Peter Morgan, în vârstă de 57 de ani, de care s-a separat de mai multe ori de-a lungul timpului. Cei doi nu locuiesc împreună, actrița din Dosarele X fiind de părere că mutarea în aceeași locuință ar echivala cu terminarea relației.

Foto: Hepta, Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton