Gigi Nicolae, din echipa lui Sorin Bontea, despre culisele Chefi la Cuțite: "Singurul care m-a dezamăgit este..."

 Laciu Andreea
.

Gigi Nicolae a fost unul dintre cei mai simpatizați concurenți din sezonul 10. I se mai spune și Gigi Burger, datorită afacerii cu mâncare de tip fast food pe care o deține în Ploiești. A reușit să ajungă în echipa lui Sorin Bontea și să își atragă atât simpatia celorlalți bucătari, dar și aprecierea celor trei jurați. Și-a depășit condiția și a făcut niște preparate la care nici el nu visa. Acum, a venit la Interviurile Chefi la Cuțite și a povestit cum i s-a schimbat viața după această experiență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viața lui Gigi Nicolae s-a schimbat mult în bine, după apariția lui la Chefi la Cuțite. Afacerea lui produce mai mulți bani ca înainte, este oprit pe stradă de fani, iar încasările îi permit acum să își ajute mai mult familia. A trecut însă și printr-o despărțire, căci nu mai formează un cuplu cu tânăra care l-a susținut în competiție. Cu toate acestea, privește cu optimism către viitor.

cine-este-gheorghe-nicolae-1cine-este-gheorghe-nicolae-1

Cum i s-a schimbat viața după emisiune

Susține că el în viața de zi cu zi este așa cum a apărut și la Chefi la Cuțite și a recunoscut că a visat mereu să ajungă la TV.

„Dacă ai vrea să joci un rol în stilul meu, nu ai cum. În cazul în care oamenii se întreabă cum sunt eu în timpul meu liber, eu sunt exact la fel. Intenționez să îmi extind locația pe care o am deja, să fac o bucătărie mobilă, să pot merge la evenimente private, dar și să îmi deschid o locație în București, ăsta e marele meu vis, o locație mare în București.

Într-o dimineață, eram la marfă, avusesem o noapte grea, vine un om serios la mine să facem poză. Asta mi-a schimbat starea. Eu când mă uitam la televizor, îmi doream foarte mult să văd ce se întâmplă în spatele camerelor. Când am ajuns în platou, am avut o reținere, să nu fac vreo greșeală de exprimare. Nu las burgerii pentru televiziune, dar pot merge în paralel.

Eu am simțit legătura asta cu Sorin Bontea. Am simțit că ne potrivim. Când am ajuns prima oară în emisiune, noi când vorbeam parcă ne știam de o viață. A fost o chimie perfectă între noi. Amuleta aceea când eram legat la mâini. Eram și cei mai oropsiți, dar am râs rău de tot, era jale.

Noi când vorbim, trebuie să iasă ceva de râs. Colegii mei știu cum mă comportam în spatele camerelor și cât de generos eram. Uneori eram mai acid. Și dacă am vorbit ceva pe dos, îmi asum. Sunt puțin narcisist. M-am luat de Brighi, dar ne-a demonstrat că știe să gătească, ziceam de Manciu că nu are gât”, a povestit Gigi Nicolae, în interviul de pe Antena Play.

S-a aflat secretul lui Cătălin Scărlătescu

„Pe ceilalți doi chefi îi respect foarte mult, am o părere foarte bună despre ei. Chef Scărlătescu e un om extraordinar, chiar dacă mulți îl văd poate la televizor că e mai rău sau mai impulsiv, are un suflet foarte mare, cu el n-ai cum să te plictisești.

Chef Florin este foarte serios, are așa aura de domn, dar e un om foarte mișto. De multe ori mă îmbrățișa, îmi ura succes, îmi spunea că mă felicită pentru parcursul meu în emisiune. Pentru mine, Chef Bontea e ca tata. Faptul că am ajuns deja în echipă, era visul maxim pentru mine. Când m-am trezit în semifinală, n-a mai avut valoare nimic altceva.

Chef Scărlătescu este înnebunit după… nu știe nimeni, dau tot din casă, e înnebunit după limbă cu măsline. Lui Chef Bontea i-aș face varză călită cu afumătură, lui Chef Florin i-aș da caltaboș și salată boeuf”, a mai dezvăluit Gigi Nicolae de la Chefi la Cuțite.

Citește și: Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului:„Știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu'

Citește și: Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday: „În prima zi de filmare am plâns…”

Citește și: Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: „Să nu credeți că ei…”

Citește și: Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza problemelor la genunchi. Artista se va deplasa cu ajutorul cadrului, după intervenție

Gigi Nicolae, dezamăgit de Gabriel Drăgușanu

La fel cum a dezvăluit și Brighitta Gheorghe, se pare că și Gigi a fost foarte dezamăgit după ce a văzut la televizor ce a putut să spună colegul lui la testimoniale.

„Faptul că am gătit în finală pentru Flori a fost o bucurie, am contribuit și eu la câștigarea premiului, eu sunt fericit. N-am cum să mă gândesc că mi-aș fi dorit și finala. Eu sunt bucătar neprofesionist. Nu m-am gândit la acest trio în finală. Pe Adrian îl vedeam clar în finală. Sincer mă gândeam că Manciu va fi în finală, iar de la noi îl vedeam pe Gabi. Sunt anumite testimoniale care mă surprind, chiar și din partea lui Gabi, cu care stăteam, mâncam împreună, făceam totul împreună.

Și am observat anumite testimoniale în care a vorbit cam acid de mine, că m-a ajutat cam mult. Eu știu că își dorea foarte mult să ajungă în finală și de aia era frustrat. Nu sunt supărat pe el, vorbim în continuare. Eu, dacă am ceva cu tine, ți-o spun clar în față. El n-a făcut chestia asta. Mi-aș fi dorit să îmi spună în față.

Mădălina Dubai, la fel. Îi place să vorbească mult, dar nu e fată rea. Singurul care m-a dezamăgit este Gabi. S-a frustrat pe notele mele mari. Sunt prieten foarte bun cu Manciu, Adrian e un om foarte apropiat de sufletul meu, la Florin am fost la nuntă. Paco e plecat în Spania, e ca unchi-miu, a zis că mă așteaptă acolo. Andrei la fel, care lucrează la Cătălin Scărlătescu”, a mai povestit Gigi Nicolae, despre experiența Chefi la Cuțite.

S-a despărțit de iubită

Gigi Nicolae a venit însoțit de iubită la filmări, ba chiar ea l-a ajutat și în semifinală. Se pare însă că relația lor s-a încheiat la scurt timp după ce s-a filmat marea finală.

„La preselecții am venit însoțit de fosta mea iubită. Ea m-a înscris. Ne-am despărțit la trei luni după ce s-a terminat de filmat emisiunea. Lucrurile nu mai mergeau în relație, devenea toxic. N-avea sens să ne ținem unul pe altul în loc. Îi mulțumesc pentru susținerea din acel moment, suntem încă prieteni. Nu m-am despărțit când am ajuns faimos, ci înainte. Nici acum nu consider că sunt faimos.

Eram împreună de trei ani și deja nu ne mai înțelegeam de un an și ceva. Mă axez pe ceea ce înseamnă business. Îmi doresc foarte mult copii, am un nepoțel, îl iubesc foarte mult. Am 28 de ani jumate, până la 31 mai am timp să îmi fac o familie. Nu mai suport posesivitatea. Nu am hate în mediul online. Familia mea e în zonă. Momentan sunt eu și doi băieți, tatăl meu este în permanență acolo.

Fiind pensionat pe caz de boală, mă mai ajută. Mama, la fel, mă ajută, dar ea muncește, avem și o bunică în îngrijire. Niște mătuși vin și fac curățenie. Mai bine le dau lor bani, că au și ele o situație grea. Îmi place să ajut oamenii, prefer să cumpăr de la piață, să ajut oamenii cu business-uri mici, ca mine. Familia mea e mândră de mine. N-am luat BAC-ul, nu am fost nici la facultate. Mi-am dorit mereu să fac bani ca să ofer un trai mai bun familiei mele”, a mai mărturisit Gigi Nicolae.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton