Ghiță de la Survivor s-a îngrășat 20 de kilograme în doar o lună, după ce a ieșit din concurs! "E pentru prima dată când sunt atât de gras"

 Oana Pantazi
.

Recent, Ghiță Balmuș, de la Survivor, a reușit să-și șocheze fanii postând o fotografie cu el după ce a acumulat 20 de kilograme, la doar o lună după ce a ieșit din competiție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Să te îngrași 20 de kilograme într-o lună este înspăimântător, dar dacă mai ești și fost baschetbalist, preparator fizic și antrenor personal, ca Ghiță Balmuș, de la Survivor, devine de-a dreptul dramatic. Sportivul se poate lăuda cu un record pe care nici el nu l-a mai atins vreodată…

Citește: și Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit decedat în casă, în cadă!

De la 67 de kilograme la 86!

De la întoarcerea din Republica Dominicană, unde a slăbit 14 kilograme în trei luni, a recuperat tot și a mai pus și ceva pe deasupra în cel mai scurt timp! Pe scurt, Ghiță a plecat la Survivor cu 81,2 kilograme, iar în momentul eliminării avea 67,2 kg. De atunci, în doar o lună de zile, fostul concurent, a pus pe el nu mai puțin de 19,3 kilograme, ajungând la 86,5!

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului: „Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

Citește și: Mihai Mitoșeru, detalii tulburătoare despre Costin Mărculescu! Actorul intrase în depresie: „Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât”

Corpul meu a suferit câteva transformări majore

Ghiță nu s-a jenat să se afișeze așa în social media, ba mai mult, după ce a postat fotografia în care are un abdomen îngrijorător de rotund, sportivul a spus că vrea să împărtășească experiența cu fanii săi, acest lucru reprezentând și o motivație pentru el.

Balmus-Survivor1Balmus-Survivor1

„Corpul meu a suferit câteva transformări majore. Vreau să împărtășesc această experiență cu voi deoarece este pentru prima data in cei 27 de ani ai mei când sunt atat de gras' (așa cum îmi spun cei din jur).
Ei bine, acest lucru pentru mine devine provocator deoarece acum pot înțelege starea de spirit și sănătate a multor clienți de-ai mei, dar cel mai important lucru care lipsește și vreau să o redobândesc este MOTIVAȚIA.
Urmeaz[ ca după aceasta perioadă să fac o transformare, deoarece acest stil de viață îmi displace”,
a scris Ghiță pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton