Cele mai emoționante fragmente din cartea lui Costin Mărculescu. A povestit despre decepțiile din dragoste, dar și despre marile iubiri: "Sunt un om naiv de sincer!"

 Dumba Gabriela
.

Costin Mărculescu s-a stins înainte să-și ducă la îndeplinire o mare dorință, aceea de a-și lansa cartea scrisă în colaborare cu scriitorul Virgil Elisei. Acesta cuprinde fragmente și momente din viața zbuciumată a artistului, printre care se regăsesc și decepțiile sale din dragoste, cât și marile lui iubiri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Sunt un om naiv de sincer. Niciodată nu am trunchiat adevărul', este modul în care se autocaracterizează actorul în debutul cărții sale, intitulată „Bombele cu fitil din viața lui Costin Mărculescu'.

thum3bnailthum3bnail

Scriitorul Virgil Elisei confirmă cele scrise, fiind persoana care i-a stat alături actorului în cea mai grea perioadă a vieții sale.

„Marea mea poveste de iubire, petrecută pe timpul agenţiei şi pe care o ştia toată lumea, a fost Florina. Dacă ar fi să o relatez, aş începe aşa: avea 18 ani şi era mai curată şi mai inocentă decât crinul alb! Dar nu o voi relata, voi spune doar că ruptura dintre noi a fost din cauza anturajului meu ofertant', a scris actorul în cartea sa, potrivit Spynews.ro.

Costin Mărculescu a vorbit și despre marile sale dezamăgiri, fără să se ferească de reacția oamenilor.

„În perioada mai puţin plăcută a vieţii mele, am murit cu dreptatea în mână, cum s-ar zice, în sensul că unii realizatori de emisiuni TV şi jurnalişti din presa scrisă, în goana lor după senzaţional şi afluenţă de cititori, au prezentat trunchiat, ba chiar invers situaţiile în care m-am aflat', se mai regăsește în manuscrisul nelansat al lui Costin Mărculescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton