Gheorghe Turda iubește din nou, după relația eșuată cu Nicoleta Voicu: "M-am liniștit din toate punctele de vedere"

 Dumitrache Laura
.

Gheprghe Turda are o nouă relație, dar de această dată a preferat să fie discret. După două relații eșuate, interpretul de muzică populară a preferat să își țină noua relație departe de ochii curioșilor. Artistul în vârstă de 74 de ani a vorbit despre noua lui iubire și le-a transmis un mesaj fostelor iubite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda a avut o relație cu artista Nicoleta Voicu, dar s-au despărțit de ceva vreme. După o relație publică eșuată, și un mariaj de 37 de ani, Gheorghe Turda a decis să mai dea o șansă iubirii. Cântărețul a dezvăluit că are o nouă relație, dar de această dată nu vrea să o expună pe noua sa iubită.

gheorghe turdagheorghe turda

Gheorghe Turda a vorbit despre situația sa amoroasă acum, declarând că are o nouă iubită pe care preferă să o țină momentan departe de ochii presei. Interpretul de muzică populară a fost dezamăgit în dragoste de mai multe ori, iar acum este precaut cu noua sa relație.

Citește și: Cum se menține Gheorghe Turda în formă, la 74 de ani:„Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână…' / EXCLUSIV

Citește și:Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte, în timpul unui turneu:„Mi s-a înscenat ca lui Teo Peter, am scăpat ca prin minune'

Citește și:Cum a reușit Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite să slăbească 25 de kilograme:„Nu este bine, dar este real. Mănânc…'

Citește și:Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț:”Suntem într-o relație ok…”

Gheorghe Turda iubește din nou, după două relații publice eșuate

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați interpreti de muzică populară de la noi din țară. Artistul a avut o relație de iubire cu artista Nicoleta Voicu care s-a terminat în urmă cu ceva timp. Cei doi și-au aruncat vorbe grele după despărțire, iar acum artistul a dezvăluit că iubește din nou. Cu toate astea, Gheorghe Turda a preferat să fie discret și nu a dezvăluit multe informații despre noua sa parteneră. Cântărețul a dat de înțeles că a găsit persoana care să îl iubească așa cum dorește.

'Să vă derutez un pic… poate a şi venit, dar poate încă nu am expus-o şi nici nu vreau să o expun. De data asta, absolut, foarte discret pentru că ştiţi ce păzeşte hrana dragostei? Discreţia.(…) Să ştiţi că mi se face curte aproape în fiecare zi şi la unele răspund pozitiv, la altele evaziv şi cam atât. Deocamdată e bine aşa. M-am liniştit din toate punctele de vedere.Eu sunt darnic cu toată lumea şi de aceea dăruiesc din dragoste şi sufletul meu mărinimos multor oameni şi personaje. Tot binele pe care mi l-am dorit mie, îl doresc şi lor.', a spus Gheorghe Turda la Antena Stars.

Gheorgeh Turda le-a transmis un mesaj fostelor iubite

Gheorghe Turda a avut două relații publice eșuate, în urma cărora a suferit foarte mult. După ce și-a găsit o nouă iubită, artistul le-a transmis un mesaj fostelor iubite, declarând că acestea vor să-și facă reclamă pe spatele său.

'Nu mai am timp în viaţa mea să pot să iert. Nu mai am timp să iert.(…)M-am lecuit de ele. Vor să îşi facă reclamă prin Turda, prin non-valoarea lor.
Am avut două experienţe. Eu acum am devenit foarte selectiv şi nu mai accept orice fel de pretenţii şi ifose.'
, a mai spus Gheorghe Turda.

Soția lui Gheorghe Turda a murit în urmă cu 13 ani

Gheorghe Turda a fost căsătorit cu Elisabeta Turda,vreme de 27 de ani. Din păcate, soția sa a murit în 2009, iar artistul a suferit foarte mult. Gheorghe Turda nu a trecut peste moartea soției sale și a declarat că nu mai are încredere în femei. Acesta merge regulat la mormântul soției sale și spune rugăciuni.

Singurătatea ucide.(…) Soția mea a fost o sfântă, din punctul meu de vedere ca familist.(…) Am știut să-mi păstrez familia, integritatea familiei.Nu pot să ajung acasă și să nu mă duc cu cel puțin o floare la mormânt și o lumânare. Am visat-o de foarte multe ori și chiar recent am visat-o.Întotdeauna mă închin în fața ușii când plec la drum și în secunda următoare îmi apare chipul ei în față.', declara Gheorghe Turda.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton