Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela, au împlinit 1 an de căsătorie. De ce nu au petrecut împreună: „Ne luăm revanșa la final de an” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Pe 14 noiembrie, Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela, au împlinit 1 an de căsătorie. Cei doi soți nu au putut petrece însă împreună, întrucât artistul se află într-un turneu în America, alături de nașii lor de cununie, impresarul Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu, dar și alături de alți artiști. De ziua căsătoriei lor, interpretul melodiei 'Dar unde dragoste nu e, nimic nu e' a fost departe de soția lui. Gigi era în Detroit, iar Gabriela la New York, unde deține două restaurante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela, au împlinit 1 an de căsătorie. Gheorghe Gheorghiu, care a făcut furori cu melodia 'Dar unde dragoste nu e, nimic nu e', și-a pus pirostriile în urmă cu un an la New York. Aleasa inimii lui este Gabriela Băncescu, un antreprenor de succes din Brașov. Aceștia nu au putut petrece împreună de aniversarea căsniciei lor, pentru că artistul se află într-un turneu american, alături de alți colegi de breaslă, dar și de nașii lor de cununie, Maria Dragomiroiu și impresarul Bebe Mihu.

gigi-cu-nuntasiigigi-cu-nuntasii

Citește și: Cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu soția în căsătorie. Gabriela Băncescu, dezvăluiri inedite:”Nu-mi venea să cred”

Citește și: Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela: „Aveam o viață mai dificilă, probleme din toate părțile'

Citește și: Povestea adevărată a unei dependente de sex:'Mi-am înşelat soţul cu peste 20 de bărbaţi. Cu toţi am orgasm, numai cu el NU!'

Citește și: Care au fost vedetele operate de medicul estetician Călin Doboș:'Vestea m-a șocat'

Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela, au împlinit 1 an de căsătorie

Gheorghe Gheorghiu și partenera lui de viață, Gabriela, a făcut un an de la căsătorie. Pe 14 noiembrie 2021, celebrul interpret s-a căsătorit în SUA cu cea mai bună prietenă a lui, Gabriela Băncescu. Amândoi sunt născuți la Brașov. Gabriela este în America de peste 25 de ani, iar Gigi face 'naveta' peste Ocean de tot de atâția ani. Iarna stă în SUA, vara în România. Nași de cununie le-au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei, impresarul Bebe Mihu.

Fire deschisă, Gheorghe Gheorghiu ne-a dezvăluit de ce nu au putut sărbători împreună 1 an de căsătorie. Totodată, ne-a spus și cum se vor revanșa, la final de an.

'Nu am putut petrece împreună aniversarea căsătoriei noastre. Eu sunt în turneu cu Bebe Mihu și în clipa aceasta sunt la Detroit, iar Gabriela este la New York. Dar ne lumăm revanșa și vom petrece la final de an. Vom avea timp și pentru noi. Intenționăm să mergem într-o croazieră', a declarat Gheorghe Gheorghiu, pentru viva.ro.

Cum a cerut-o Gheorghe Gheorghiu de soție pe Gabriela

Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 68 de ani, a cerut-o de soție pe actuala lui soție, Gabriela Băncescu, la întoarcerea dintr-un turneu. Atunci când a aterizat pe aeroport și era așteptat de aleasa lui, Gabriela a observat că artistul era cam agitat. Cumpărase un inel din Florida, pe care avea să i-l ofere, emoționat, ca un adolescent. Totuși, Gabrielei Băncescu nu i-a venit să creadă când Gheorghe Gheorghiu a scos inelul de logodnă și i l-a oferit.

Cei doi s-au căsătorit pe 14 noiembrie la New York, în urmă cu un an. Locul în care și-au jurat credință a fost unul special: Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Ceremonia religioasă a fost urmată de o petrecere tradițional românească.

Gheorghe Gheorghiu a mai fost căsătorit și are o fiică din primul mariaj

Interpretul piesei 'Dar unde dragoste nu e, nimic nu e', Gheorghe Gheorghiu, a mai fost căsătorit și are o fiică din primul mariaj, pe nume Andra. Și ea locuiește în America și are o relație bună cu tatăl ei.

În clipa de față, Andra, care are 33 de ani, se ocupă de propria ei afacere. Este pasionată de modă și vinde pălării, șepci și vestimentații create de ea, pe internet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton