Geta Sterp, decizie neașteptată după nunta cu Sebastian Crăciunescu. Sora lui Culiță Sterp a făcut acum anunțul: "E greu, nu pot"

 Laciu Andreea
.

Geta Sterp s-a căsătorit anul acesta cu Sebastian Crăciunescu. La acel moment, sora lui Culiță Sterp anunța că soțul ei i-a cerut să renunțe la munca fizică la oi și să își construiască împreună un viitor frumos fără să se mai implice în astfel de activități. Acum, tânăra a postat un nou vlog pe canalul ei de Youtube și a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe admiratorii ei. Aceștia nu se așteptau la o asemenea decizie din partea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Geta Sterp a fost ultima dintre cei patru copii ai mamei Geta care a rămas alături de aceasta, după ce Culiță, Ileana și Iancu s-au mutat alături de partenerii lor de viață. Tânăra nu se ferește de muncă și a lucrat cot la cot cu ciobanii angajați, dar și împreună cu mama ei. În urmă cu câteva luni, s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, după o relație de câțiva ani, iar atunci a dezvăluit că va renunța la activitățile din gospodărie.

geta-sterp-1geta-sterp-1

Ce decizie luase Geta Sterp după nuntă

După nunta fabuloasă, sora lui Culiță Sterp a anunțat într-un vlog că soțul ei i-a cerut să își găsească o altă activitate pe viitor. Ba chiar apoi tânăra s-a și angajat la firma socrului ei.

Cu siguranță ați observat și voi că nu am mai fost la fel de activă în ultima perioadă, deoarece mai este foarte puțin și o să mă căsătoresc. Dar bineînțeles că am emoții și chiar îmi vine să plâng. Am plecat de acasă și merg în calea oilor, căci le coborâm de la munte. Venind așa pe drum, m-a luat melancolia. Mai e foarte puțin timp și o să mă căsătoresc.

Citește și: Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. A candidat pentru funcția de consilier local

Citește și: Cum se descurcă artistul Călin Goia ca tată cu 3 copii: „Cea mai mare temere a mea este…'

Citește și: Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au fost în luna de miere. Ce surpriză i-a așteptat în camera de hotel: „E superb'

Citește și: Pe ce a cheltuit Dorian Popa 4 milioane de euro în cinci ani: „Banii investiți se vor întoarce cu profit”

Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine.

Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul', a mărturisit Geta Sterp, în vlogul de pe Youtube, conform Informeria.ro.

Anunțul făcut acum de sora lui Culiță Sterp

Se pare că Geta Sterp și-a încălcat promisiunea făcută soțului ei, căci s-a decis să reia munca din gospodărie și să își ajute în continuare mama cu creșterea oilor.

„Sunt atât de fericită când vine vorba despre miei și despre oi. Fac parte din viața mea și am așa… o împlinire sufletească când fac treaba asta. De asta nici nu am renunțat pentru că nu pot. Dacă o ai în sânge, trebuie să o duci până la moarte. Orice faci, când vii aici… E greu pentru că e muncă fizică, dar totodată e o împlinire sufletească și o relaxare”, a dezvăluit Geta Sterp, într-un nou vlog.

Sursă foto: Instagram, Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton