Cum se menține Sanda Ladoși în formă, la 52 de ani: "Mănânc inclusiv slănină și ceapă"

 Raiciu Adriana
.

Cum se menține Sanda Ladoși în formă, la 52 de ani. Sanda Ladoși este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Ajunsă la 52 de ani, vedeta arată excepțional și spune că nu se abține când vine vorba de micile plăceri. Într-un interviu recent, Sanda a spus cum reușește să se mențină în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câțiva ani buni, Sanda Ladoși nu mai este o prezență populară pe micile ecrane, chiar dacă a fost și este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. La 52 de ani, cântăreața stă mai departe de scenă și mai aproape de arena circului, iar această pasiune, împreună cu o dietă ușoară și mult sport, a ajutat-o să se mențină în formă.

sanda-laaadosisanda-laaadosi

Într-un interviu recent, Sanda Ladoși a dezvăluit care este secretul siluetei sale. Iată declarațiile făcute de îndrăgita artistă!

Citește și: Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici: „M-a revoltat foarte tare că…'

Citește și: Cum a afectat-o pe Sanda Ladoși faptul că tatăl său era ofițer de Securitate: „Am fost botezată noaptea, pe ascuns, când eram destul de măricică’

Citește și: Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 ani: „E o perioadă grea a vieții lui’

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul. Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Cum se menține Sanda Ladoși în formă, la 52 de ani

Sanda Ladoși arată excepțional la 52 de ani. Într-un interviu recent, artista a recunoscut că face sport, însă nu la fel de mult cum făcea în urmă cu câțiva ani.

Fac sport, dar nu mai fac cum făceam. Nu mai am timp. În perioada când făceam foarte mult sport, copiii erau mai mici. Acum e o perioadă foarte dificilă, amândoi sunt în preadolescență, adolescență și este foarte complicat. Trebuie să fiu în permanență lângă ei, apar tot felul de neprevăzute și important este să fii lângă ei și pentru asta trebuie să plătești un preț.', a dezvăluit artista, potrivit Spectacola.

Totodată, Sanda Ladoși a mai mărturisit că nu se abține de la mâncare și își face poftele din când în când. Singura dată în care s-a confruntat cu kilogramele în plus a fost după ce a dat naștere celui de-al doilea copil.

„Am fost întrebată ce mănânc.. de toate, inclusiv slănină și ceapă. Pâinea o fac în casă, când nimeresc o coajă de pâine de aia proaspătă nu o să trec pe lângă ea, asta este, e o asumare. Mă ajută Dumnezeu, fără prea mare efort. Am avut o perioadă în care, legat de nașterea celui de-al doilea copil, foarte greu am reușit să dau kilogramele acelea jos. Probabil că nu a fost nici momentul, dar când s-a întâmplat, s-a întâmplat pur și simplu. Așa am fost întotdeauna. Nu mă mai chinui.', a continuat aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Cum se descurcă cu doi copii adolescenți

Pe lângă cariera de succes, Sanda este și mama a doi copii superbi, de 14, respectiv 16 ani. Chiar dacă această perioadă poate fi dificilă pentru mulți adolescenți, vedeta are grijă să le fie alături și să-i susțină necondiționat.

„Dacă știi ce vrei să obții de la ei, dacă știi ce vrei tu, ca părinte, nu e greu. Noi avem datoria să îi coordonăm, dar nu putem să le trăim viața și nu putem lua decizii în locul lor. Ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul. Eu nu spun că nu-i o provocare, în fiecare zi este, pentru că eu vin dintr-o altă generație, cu altă educație, alte principii și este complicat. Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi, dar să nu uit că educația, indiferent de epocă, și cei șapte ani de acasă sunt valabili oricând, și peste 2000 de ani. Cei șapte ani de acasă vor fi mereu importanți. Atunci, caut să fiu în echilibru cu realitatea, dar și cu bunul simț.', a mai declarat artista. 

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton