Un prezentator TV a fost arestat după ce a încercat să-și infecteze partenera cu virusul COVID-19, intenționat. Bărbatul a devenit agresiv după o ceartă conjugală

 Cica Cristina
.

Un fost jucător de fotbal american, în prezent prezentator al unui show sportiv, a fost arestat după ce partenera l-a acuzat de violență domestică. În plus, bărbatul ar fi încercat și să infecteze femeia cu noul coronavirus.

Este vorba despre Jim Hill, în vârstă de 73 de ani, care ar fi devenit agresiv în timp ce se certa cu Lori Lee în apartamentul lor din Los Angeles.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, discurs istoric în plină pandemie de coronavirus.A mai avut doar 4 astfel de mesaje în cei 68 de ani de domnie!

În plus, el ar fi recurs la un gest revoltător, pentru a-și infecta iubitul cu noul coronavirus, convins fiind că a contractat virusul după ce a participat la ultimul meci al echipei de baschet Los Angeles Laker. Pentru a-i transmite și ei boala, el și-a fixat partenera la perete cu o crosă de golf, contrar voinței sale, si ar fi lins-o pe față, notează digisport.ro.

Cearta ar fi pornit de la infidelitate

Totul ar fi pornit de la o presupusă infidelitate a fostului fotbalist, arată presa din Statele Unite.

Citește și: Un tânăr din Prahova a fost plimbat timp de 4 zile în 3 orașe și 5 spitale. Era suspect de coronavirus, nu avea niciun simptom, dar a murit

După acest incident, un judecător a stabilit că Jim Hill nu mai are voie să se apropie de parteneră. Mai mult, el va fi nevoit să părăsească apartamentul conjugal, odată dat ordinul de restricție.

'Clientul meu neagă acuzațiile de violență domestică aduse de Lori Lee', a declarat avocatul sportivului pentru TMZ.

Sursa foto: Captura YouTube

Citește și: Un bătrân de 87 de ani din Suceava, cu simptome de coronavirus, a fost lăsat să moară acasă:”Cei de la ambulanţă au refuzat să vină”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton