Ce gest a făcut Mihai Mitoșeru pentru Teo Trandafir, când a mers la spital: "Nu am să uit niciodată..."

 Raiciu Adriana
.

Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru sunt prieteni de o viață, dar și colegi de emisiune. După plecarea lui Bursucu, prezentatorul i-a luat locul. De curând, acesta a povestit prin ce a trecut alături de îndrăgita vedetă, dar și cum a susținut-o în acele momente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În data de 5 aprilie, Teo Trandafir a mers la spital pentru un control de rutină și a fost însoțită de nimeni altul decât Mihai Mitoșeru. Vedeta nu se aștepta să dureze atât de mult, așa că i-a cerut prezentatorului să plece. Însă, acesta nu a vrut nici în ruptul capului să o lase singură pe prietena lui.

mihai-mitoseru-emisiune-kanal-d-4-1-e1648888454964mihai-mitoseru-emisiune-kanal-d-4-1-e1648888454964

Teo Trandafir a fost extrem de impresionată de gestul bărbatului și chiar era vizibil emoționată în momentul în care a vorbit despre asta.

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…

Citește și: De ce nu au funcționat relațiile lui Teo Trandafir:„Eu nu suport niciun fel de…

Citește și: Bianca Drăgușanu spune de ce nu și-a cunoscut soacra, după aproape 2 ani de relație cu Gabi Bădălău: „Cum poți să judeci un om…’

Citește și: Angela Similea a revenit în muzică, după o pauză de 6 ani:„Cântecul se referă la tot ceea ce se întâmplă în Ucraina

Gestul făcut de Mihai Mitoșeru pentru Teo Trandafir, când a mers la spital

Teo Trandafir a mers la spital pentru un control de rutină și a fost însoțită de colegul ei. Însă, la un moment dat, aceasta l-a sunat și i-a spus că va dura mult mai mult decât și-a imaginat, așa că i-a cerut să nu o mai aștepte. Ei bine, Mitoșeru nu a vrut să plece și să o lase singură.

Gestul ei a impresionat-o până la lacrimi pe prezentatoare, care a fost extrem de emoționată când a vorbit despre asta.

M-am dus la spital. Bineînțeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de așteptat. Vă dați seama ce bucurie aveam că m-a așteptat acolo. Când am ieșit era fața lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată', a declarat Teo Trandafir în direct la Kanal D, vizibil emoționată.

Răspunsul prezentatorului a venit imediat și i-a spus că nu avea cum să nu o însoțească într-un așa moment.

„Înnebuneam eu să știu că nu sunt acolo. Cel mai important este că nu ai nimic', i-a spus Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru, despre noul proiect de la Kanal D

Mihai Mitoșeru s-a alăturat emisiunii Teo Show și este mulțumit de alegerea făcută. Se înțelege foarte bine cu ceilalți colegi.

Pauzele sunt la fel ca atunci când suntem în live. Suntem la fel ca stare, glumim, este aceeași atmosferă de bună dispoziție. Bella face o mâncare senzațională și în pauze, toți, operatori, regizor de platou și reporteri, vin și mănâncă ce a gătit. Este o atmosferă foarte tare și în pauze', a declarat Mihai Mitoșeru, pentru ego.ro.

sursă foto- Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton