Cum a arătat Alina Pușcaș în ziua nunții. S-a căsătorit abia după 5 ani de relație

 Martin Lorena
.

Alina Pușcaș s-a căsătorit după cinci ani de relație! Frumoasa prezentatoare TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Stoenescu. Deși cei doi sunt împreună de șase ani, și-au spus da abia în 2019, la scurt timp înainte de pandemia de coronavirus. Aceasta a mărturisit abia acum care este motivul pentru care a durat atât de mult până să ajungă în fața ofițerului de Stare Civilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș și soțul ei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Aceștia se iubesc enorm, au împreună trei copii și se bucură în fiecare zi de relația pe care au construit-o. Cu toate acestea, deși lucrurile între ei merg absolut minunat dintotdeauna, a durat mult timp până când și-au spus „DA' în fața ofițerului de Stare Civilă.

WhatsApp-Image-2021-10-12-at-15.41.20WhatsApp-Image-2021-10-12-at-15.41.20

Alina Pușcaș a dezvăluit motivul pentru care cei doi s-au căsătorit abia în octombrie 2019. Ba mai mult, aceasta a afișat câteva fotografii din ziua nunții, în care apare alături de Mihai Stoenescu, dar și de cei mici.

Citește și: Cine este Alina Pușcaș de la Splash! Vedete la apă.A mai fost căsătorită

Citește și: Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii:”Nu sunt o mamă posesivă, nu mi-am dorit să fie dependenți total de noi” Ce spune despre al patrulea copil/ INTERVIU

Citește și: Una dintre gemenele lui Mihai Morar are COVID-19:„Am întrecut orice măsură'

Citește și: Ceartă între Zarug și Adriana Trandafir, la Asia Express:„Asta e răzbunare pe față'

Alina Pușcaș s-a căsătorit după cinci ani de relație!

Vedeta a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, motivul pentru care s-a căsătorit cu Mihai Stoenescu abia după cinci ani de relație. Alina a subliniat faptul că până atunci nu s-a gândit la nuntă pentru că era ocupată să facă copii. Declarația acesteia a fost completată de un mesaj pentru soțul său.

Noi am abordat varianta inversă tradiției…Primii 5 ani am fost ocupați să facem cei 3 copii și după aceea ne-am hotărât sa facem și pasul. Doamne ajută să ne țină tot așa. Dragostea – Nebuni, Pasionali, Răi, Buni, Supărați, Fericiți, Geloși, Rockeri, Părinți Nonconformiști și Iubitori…cu tot ceea ce ar trebui să simțim într-o relație completă', a scris Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Cum a arătat vedeta la cununia civilă

Prezentatoarea „Te cunosc de undeva' a avut o apariție incredibilă la ceremonia de oficializare a relației. Aceasta a purtat o rochie albă, simplă, cu un val imens pe umăr, care i-a scos în evidență trupul bine-lucrat în sala de sport. Nici bijuteriile de lux nu au lipsit, Alina Pușcaș atrăgând imediat atenția invitaților.

În ceea ce privește machiajul, diva a optat pentru ceva cât se poate de simplu, după cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Părul a fost strâns într-un coc lejer, iar întreaga imagine a fost mai mult decât impresionantă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton